Om Takläggaren

Vi är en takentreprenör som hjälper privatpersoner, företag och BRF:er med att lägga om tak i hela Stockholmsområdet.
Hör av dig till oss om du behöver hjälp med takrenoveringar, takbyten eller takomläggningar.

Byta Tegeltak

Takbyten av takpannor

Takomläggning

Takarbeten vid renovering och nybyggnation

Renovera Tak

Underhåll och takreperationer

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 24 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Om Takföretaget Allt inom tak, fasad & fönster

  Om Takläggaren

  Företagets rykte bygger på deras engagemang för att leverera projekt i tid och inom budget. De sätter en ära i att upprätthålla öppen kommunikation med sina kunder genom hela processen. Från den första konsultationen och planeringen till utförandet och avslutningen, strävar de efter att överträffa förväntningarna och leverera renoverade trapphus som är en fröjd att använda och beundra.

  Våra Taktjänster

  Kvalitet och noggrannhet

  Vårt dedikerade team av erfarna takläggare och hantverkare är drivna av kvalitet och noggrannhet. Vi förstår att taket är en central del av varje byggnad och arbetar därför med omsorg och precision för att leverera hållbara och väderbeständiga resultat. Oavsett om det handlar om reparationer, ombyggnad eller helt nya installationer, strävar vi alltid efter att överträffa förväntningarna.

  Vi arbetar med samtliga takbeklädnader

  Vi erbjuder ett brett spektrum av takmaterial och designalternativ för att matcha varje kunds unika behov och preferenser. Vår kompetens sträcker sig över traditionella material som tegel och skiffer till moderna lösningar som metall och takpapp. Varje projekt är en chans för oss att förena funktionalitet med estetik och skapa tak som både skyddar och imponerar.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   - Reception

   Nummer: 08-437 33 622
   Mail: offert@takläggaren.com

   Vanliga frågor Läs vanliga frågor som uppkommer vid takläggning i Stockholm

   Vad kostar det att renovera taket?

   Hur mycket kostar egentligen en takrenovering? Det kan vara svårt att svara på då det spelar in flera faktorer så som takmaterial, storlek på huset och hur stor skadan är. Men om ni vill mera säkert vad det skulle kosta så rekommenderar vi att ni kontaktar oss så kan vi se över er fastighet.

   Hur ofta bör man se över taket?

   Beroende på vilket takmaterial kan det skifta hur ofta ni behöver renovera taket. Plåt och betong bör vanligtvis ses över var 30:e år medan tegel kan hålla upp till 50. Om ni istället har papp så kan det vara bra att se över det var 20:e år. Läs gärna mer om våra tjänster kring papptak här.

   Behöver man ha en takstege installerad på taket?

   Som fastighetsägare behöver du följa rådande taksäkerhet som är utsatta av boverket. En av dessa regler är att ni ska ha en säker och fungerande takstege. Det är framförallt till för att takläggare och dylikt ska kunna arbeta och komma runt på taket. Vi hjälper er gärna med att se över er taksäkerhet.

   Är takomläggningar ROT-berättigade?

   Det finns en vanlig missuppfattning att takomläggningar inte gäller för ROT, men så länge du är en privatkund och äger fastigheten kan du ansöka om avdraget. För mera information kring ROT-avdraget så kan ni kontakta våra Takläggare eller läsa mer på Skatteverkets Hemsida.
   Offert? Klicka här