Takläggning i Enköping

När det kommer till takarbeten finns det bara ett självklart val i Enköping! Vi lägger om, renoverar och byter ut tak i alla material. Det spelar ingen roll om du bor centralt i Sankt Ilian eller njuter av lugnet i Ryssbo – vi tar hand om ditt tak!

Omläggning av Tak

Vi lägger om tak i alla förekommande material.

Takrenoveringar

Vi renoverar alla typer av takkonstruktioner.

Takbyten

Vi byter ut alla slags takbeklädnader.

Behöver du Hjälp med Takläggning?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Benöver ni en Takläggare i Enköping? Takläggning i Bl.a. Munksundet, Sankt Ilian, Stadsgånsta & Yttergånsta

  Dags att renovera taket i Enköping?

  Vänta inte för länge med att renovera eller lägga om taket. Problem med fukt och mögel som beror på uttjänta takkonstruktioner utvecklas under lång tid men kan bli dyrt att åtgärda. Därför är det viktigt att kontrollera taket med jämna mellanrum och anlita proffs för att byta ut uttjänta tegelpannor eller renovera plåttak när det behövs. Vänta inte tills skadan redan har skett utan underhåll ditt tak för att bevara fastighetens skick i generationer framåt.

  Få svar på din förfrågan inom 48 timmar

  Om du har ett takarbete som väntar på att bli gjort är det dags att göra slag i saken. Kontakta oss och boka in oss på ett kostnadsfritt hembesök, vi återkopplar inom 48 timmar.

  Erfarna takläggare i Enköping

  Våra montörer är alla certifierade och har många års erfarenhet av takläggning och takrenoveringar. Under många år har vi utfört takarbeten på både privata och kommersiella fastigheter i bland annat Åkersberg, Bredsand och Galgvreten. Kontakta oss om du vill ha mer information om våra tjänster eller få information om våra tidigare uppdrag och referensprojekt.

  Det är enkelt att anlita oss

  Att renovera eller byta ut ett tak är ett stort projekt som kräver flera olika kompetenser. Därför erbjuder vi alltid totalentreprenad där vi kan ta oss an hela uppdraget från början till slut. För dig som privatperson innebär det att du alltid har kontakt med en kontaktperson hos oss och du slipper hantera flera olika avtal. När det finns behov tar vi in ytterligare kompetens från vårt breda kontaktnät. Med ett totalentreprenad blir arbetet för dig som beställare helt enkelt enklare.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   - Reception

   Nummer: 08-437 33 622
   Mail: offert@takläggaren.com

   Enköpings Takproffs När du anlitar oss kan du vara säker på att du kommer att få ett konkurrenskraftigt pris kombinerat med ett professionellt utfört arbete. Vi kan tak!

   Rätt material ger hållbara tak i Enköping

   Vi har under många år testat och utvärderat många olika takmaterial och har idag bra upparbetade kontakter med de leverantörer som uppfyller våra högt ställda kvalitetskrav. Det här innebär att vi alltid använder oss av material med lång livslängd som dessutom tar hänsyn till både miljö och människor. Det här innebär att våra tak är hållbara ur flera olika perspektiv.

   Vi kan alla typer av tak

   I Enköping finns många olika typer av tak. Det spelar ingen roll om det är ett tegeltak på Märsön eller ett plåttak i Romberga, vi har den kunskap som behövs för att lägga nytt eller byta ut uttjänta takkonstruktioner. Vi kommer gärna ut till din fastighet kostnadsfritt för att kunna ta fram ett anpassat förslag som utgår från fastighetens specifika förutsättningar.

   Alla typer av takarbeten i Enköping

   Vi finns här för att hjälpa dig när det är dags att renovera eller byta tak i Enköping med omnejd. Tveka inte att höra av dig till oss för att diskutera ditt projekt och begära en offert. När ni anställer oss kan ni vara säkra på att ni får:

   • Kvalitetssäkrat arbete

   Vi utför alltid allt vårt arbete enligt branschens alla rekommendationer och regler.

   • Tak som håller tätt

   Taket ska skydda ditt hus år efter år – vi hjälper dig att säkerställa att ditt tak håller måttet.

   • Tydliga offerter

   Våra offerter är alltid kostnadsfria, tydligt specificerade och konkurrenskraftiga. Råkar din fastighet finnas utanför Enköping, så kan våra montörer även utföra takläggning i Bålsta och övriga kranskommuner

   Vanliga frågor Läs vanliga frågor som uppkommer vid takläggning i Stockholm

   Vad kostar det att renovera taket?

   Hur mycket kostar egentligen en takrenovering? Det kan vara svårt att svara på då det spelar in flera faktorer så som takmaterial, storlek på huset och hur stor skadan är. Men om ni vill mera säkert vad det skulle kosta så rekommenderar vi att ni kontaktar oss så kan vi se över er fastighet.

   Hur ofta bör man se över taket?

   Beroende på vilket takmaterial kan det skifta hur ofta ni behöver renovera taket. Plåt och betong bör vanligtvis ses över var 30:e år medan tegel kan hålla upp till 50. Om ni istället har papp så kan det vara bra att se över det var 20:e år. Läs gärna mer om våra tjänster kring papptak här.

   Behöver man ha en takstege installerad på taket?

   Som fastighetsägare behöver du följa rådande taksäkerhet som är utsatta av boverket. En av dessa regler är att ni ska ha en säker och fungerande takstege. Det är framförallt till för att takläggare och dylikt ska kunna arbeta och komma runt på taket. Vi hjälper er gärna med att se över er taksäkerhet.

   Är takomläggningar ROT-berättigade?

   Det finns en vanlig missuppfattning att takomläggningar inte gäller för ROT, men så länge du är en privatkund och äger fastigheten kan du ansöka om avdraget. För mera information kring ROT-avdraget så kan ni kontakta våra Takläggare eller läsa mer på Skatteverkets Hemsida.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Takläggaren hjälpte oss att renovera vår 1-plansvilla i Uppsala vid Skogsvägen. Taket hade flera takpannor som var i behov av utbyte och vi kom överens att lägga nya svarta tegelpannor. Taket blev klart under överenskommen tid och efter allt var klart så städade de upp efter sig.

   Max K, Uppsala

   Vi anlitade Takläggaren då en lägenhet i vår bostadsrättsförening var i behov av nya gipsväggar, fönster och fönsterdörrar. Deras projektledare och snickare var väldigt trevlig och höll oss uppdaterade under projektets gång. Noggranna och kunniga. Vi rekommenderar.

   Brf Fjällnäset 16, Sundbyberg

   Takläggaren är en takfirma som levererar bra priser och kvalitet. Vi anställde företaget för en takomläggning till vår villa i Vallentuna. Allt planerades väl och kom med fulla garantier. Hantverkarna var både snabba med återkoppling vid frågor och erbjöd fritt offert-besök.

   Erik G, Vallentuna

   Våra Takprojekt i Stockholm Nedanför kan ni se axplock av våra referensprojekt

   Takrenovering Flertal Villor Märsta

   Här utförde vi takrenoveringar till flertal av villor i Märsta.

   Nyläggning Tak Småhus Bålsta

   Omläggning av svarta tegelpannor och plåtdetaljer till småhus i Bålsta.

   Takomläggning av Villa Täby

   Takläggaren utförde en takomläggning med nya tegelpannor till villa i Täby.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    - Reception

    Nummer: 08-437 33 622
    Mail: offert@takläggaren.com

    Offert? Klicka här