Takläggning i Enköping

När det kommer till takarbeten finns det bara ett självklart val i Enköping! Vi lägger om, renoverar och byter ut tak i alla material. Det spelar ingen roll om du bor centralt i Sankt Ilian eller njuter av lugnet i Ryssbo – vi tar hand om ditt tak!

Omläggning av Tak

Vi lägger om tak i alla förekommande material.

Takrenoveringar

Vi renoverar alla typer av takkonstruktioner.

Takbyten

Vi byter ut alla slags takbeklädnader.

Behöver du Hjälp med Takläggning?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


Benöver ni en Takläggare i Enköping? Takläggning i Bl.a. Munksundet, Sankt Ilian, Stadsgånsta & Yttergånsta

Dags att renovera taket i Enköping?

Vänta inte för länge med att renovera eller lägga om taket. Problem med fukt och mögel som beror på uttjänta takkonstruktioner utvecklas under lång tid men kan bli dyrt att åtgärda. Därför är det viktigt att kontrollera taket med jämna mellanrum och anlita proffs för att byta ut uttjänta tegelpannor eller renovera plåttak när det behövs. Vänta inte tills skadan redan har skett utan underhåll ditt tak för att bevara fastighetens skick i generationer framåt.

Få svar på din förfrågan inom 48 timmar

Om du har ett takarbete som väntar på att bli gjort är det dags att göra slag i saken. Kontakta oss och boka in oss på ett kostnadsfritt hembesök, vi återkopplar inom 48 timmar.

Erfarna takläggare i Enköping

Våra montörer är alla certifierade och har många års erfarenhet av takläggning och takrenoveringar. Under många år har vi utfört takarbeten på både privata och kommersiella fastigheter i bland annat Åkersberg, Bredsand och Galgvreten. Kontakta oss om du vill ha mer information om våra tjänster eller få information om våra tidigare uppdrag och referensprojekt.

Det är enkelt att anlita oss

Att renovera eller byta ut ett tak är ett stort projekt som kräver flera olika kompetenser. Därför erbjuder vi alltid totalentreprenad där vi kan ta oss an hela uppdraget från början till slut. För dig som privatperson innebär det att du alltid har kontakt med en kontaktperson hos oss och du slipper hantera flera olika avtal. När det finns behov tar vi in ytterligare kompetens från vårt breda kontaktnät. Med ett totalentreprenad blir arbetet för dig som beställare helt enkelt enklare.

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering


David
– Projektledare

Nummer: 08-437 33 622
Mail: offert@takläggaren.com

Enköpings Takproffs När du anlitar oss kan du vara säker på att du kommer att få ett konkurrenskraftigt pris kombinerat med ett professionellt utfört arbete. Vi kan tak!

Rätt material ger hållbara tak i Enköping

Vi har under många år testat och utvärderat många olika takmaterial och har idag bra upparbetade kontakter med de leverantörer som uppfyller våra högt ställda kvalitetskrav. Det här innebär att vi alltid använder oss av material med lång livslängd som dessutom tar hänsyn till både miljö och människor. Det här innebär att våra tak är hållbara ur flera olika perspektiv.

Vi kan alla typer av tak

I Enköping finns många olika typer av tak. Det spelar ingen roll om det är ett tegeltak på Märsön eller ett plåttak i Romberga, vi har den kunskap som behövs för att lägga nytt eller byta ut uttjänta takkonstruktioner. Vi kommer gärna ut till din fastighet kostnadsfritt för att kunna ta fram ett anpassat förslag som utgår från fastighetens specifika förutsättningar.

Alla typer av takarbeten i Enköping

Vi finns här för att hjälpa dig när det är dags att renovera eller byta tak i Enköping med omnejd. Tveka inte att höra av dig till oss för att diskutera ditt projekt och begära en offert. När ni anställer oss kan ni vara säkra på att ni får:

  • Kvalitetssäkrat arbete

Vi utför alltid allt vårt arbete enligt branschens alla rekommendationer och regler.

  • Tak som håller tätt

Taket ska skydda ditt hus år efter år – vi hjälper dig att säkerställa att ditt tak håller måttet.

  • Tydliga offerter

Våra offerter är alltid kostnadsfria, tydligt specificerade och konkurrenskraftiga.

Vanliga frågor Vanliga frågor kring Takläggning i Stockholm

Kan plåttak rosta?

För ett par år sedan började plåttak rosta redan efter 10 år men nuförtiden finns det nya modeller som har korrosionsskydd som motverkar rost. Däremot måste detta underhållas väl då om skyddet avtar kan taket börja rosta. Vi rekommenderar att ni ser över ert plåttak regelbundet.

När är det dags att lägga om taket?

Om ni har märkt att taket har börjat läcka så absolut dags att lägga om taket. Men helst vill man utföra en takläggning redan innan detta sker. Du kan hålla utkik för skadade takpannor, mossa eller fuktfläckar på vinden.

Behöver man ha en takstege?

Om du äger en fastighet behöver du följa rådande taksäkerhet som är utsatta av boverket. En av dessa regler är att ni ska ha en säker och fungerande takstege. Det är framförallt till för att takläggare och dylikt ska kunna arbeta och komma runt på taket. Vi hjälper er gärna med att se över er taksäkerhet.

Kan vi ansöka om ROT vid takläggning?

Det finns en vanlig missuppfattning att takläggningar inte gäller för ROT, men så länge du är en privatkund och äger fastigheten kan du ansöka om avdraget. För mera information kring ROT-avdraget så kan ni kontakta våra Takläggare eller läsa mer på Skatteverkets Hemsida.

Recensioner Se vad våra kunder säger

Kombyggtak hjälpte oss att renovera vår 1-plansvilla i Uppsala vid Skogsvägen. Taket hade flera takpannor som var i behov av utbyte och vi kom överens att lägga nya svarta tegelpannor. Taket blev klart under överenskommen tid och efter allt var klart så städade de upp efter sig.

Max K, Uppsala

Vi anlitade Kombyggtak då en lägenhet i vår bostadsrättsförening var i behov av nya gipsväggar, fönster och fönsterdörrar. Deras projektledare och snickare var väldigt trevlig och höll oss uppdaterade under projektets gång. Noggranna och kunniga. Vi rekommenderar.

Brf Fjällnäset 16, Sundbyberg

Kombyggtak är en takfirma som levererar bra priser och kvalitet. Vi anställde företaget för en takomläggning till vår villa i Vallentuna. Allt planerades väl och kom med fulla garantier. Hantverkarna var både snabba med återkoppling vid frågor och erbjöd fritt offert-besök.

Erik G, Vallentuna

Våra senaste Projekt Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

Takrenovering Flertal Villor Märsta

Kombyggtak utförde takrenoveringar till flertal av villor i Märsta.

Nyläggning Tak Småhus Bålsta

Omläggning av svarta tegelpannor och plåtdetaljer till småhus i Bålsta.

Takomläggning av Villa Täby

Kombyggtak utförde en takomläggning med nya tegelpannor till villa i Täby.

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering


David
– Projektledare

Nummer: 08-437 33 622
Mail: offert@takläggaren.com

Offert? Klicka här