Lägga Bandtäckt Dubbelfalsat Plåttak i Stockholm

Plåt är ett material som är mycket uppskattat när det kommer till takläggning och omläggning av tak. Plåt har en fantastiskt bra hållbarhet och lämpar sig utmärkt för nordiskt väder. Plåt kan nämligen stå emot värme lika bra som kyla och lämpar sig således för fastigheter av alla typer och i alla delar av landet. Våra duktiga och professionella takläggare kan hjälpa dig som vill lägga bandtäckt dubbelfalsat plåttak i Stockholm. Vi erbjuder även reparation och renovering.

Lägga Plåttak

Vi tar hand om ert plåttak!

Bandtäckning

Experter på bandtäckning.

Byta Takplåt

Att lägga plåttak på egen hand kräver både tid och kunskap.

Behöver du Hjälp med Takläggning?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  En plåtslagare med känsla för kvalitet Allt inom Takläggning i Stockholm

  Duktiga takläggare med fokus på kunden

  Att lägga plåttak på egen hand kräver både tid och kunskap. Därför rekommenderar vi att du lämnar över arbetet till proffs istället. Då är du säker på att arbetet blir korrekt utfört. Våra takläggare har många års erfarenhet av takläggning och arbetar alltid enligt rådande branschregler. Naturligtvis är det alltid du som kund som står i fokus och dina önskemål som leder vår arbete.

  Gratis platsbesök och offert för alla kundgrupper

  Vi är mycket måna om att du som kund ska känna dig väl omhändertagen. Därför börjar vi alltid med att komma ut till dig på ett personligt platsbesök. När vi befinner oss på plats hos dig kan vi titta närmare på ditt tak och få en bättre uppfattning om vad som behöver göras. Naturligtvis är alla platsbesök helt kostnadsfria, vilket även gäller för våra prisofferter. Vi arbetar med både fastighetsägare, företag och privatpersoner i hela Stockholm med omnejd.

  100 % nöjd kundgaranti för din trygghet

  För oss är det viktigt att du som kund känner dig trygg när du vill renovera eller lägga falsat plåttak. Därför erbjuder vi alltid 100 % nöjd kundgaranti på dubbelfalsat plåttak med bandtäckning. Vår garanti säkerställer att du alltid är helt nöjd med arbetet innan vi lämnar arbetsplatsen. Du får:

  • 100 % nöjd kundgaranti
  • Trygg ansvarsförsäkring
  • Professionella hantverkare
  • Kostnadsfri offert
  • Utbildade och certifierade takentreprenörer
  • Totalentreprenad i egen regi

  Professionell takfirma med ROT-avdrag

  Visste du att du kan använda ROT-avdraget när du anlitar oss för att lägga plåttak på din privata bostad? Som privatperson kan du minska dina kostnader med 30 %, tack vare ROT-avdraget. När du lägger dubbelfalsat plåttak på din villa, ditt radhus eller din sommarstuga kontaktar vi Skatteverket och ser till att du får avdraget på din faktura. Svårare än så är det inte! Kontakta oss idag om du vill veta mer om hur avdraget fungerar eller om du vill boka in ett gratis platsbesök.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   - Reception

   Nummer: 08-437 33 622
   Mail: offert@takläggaren.com

   Vanliga frågor Läs vanliga frågor som uppkommer vid takläggning i Stockholm

   Vad kostar det att renovera taket?

   Hur mycket kostar egentligen en takrenovering? Det kan vara svårt att svara på då det spelar in flera faktorer så som takmaterial, storlek på huset och hur stor skadan är. Men om ni vill mera säkert vad det skulle kosta så rekommenderar vi att ni kontaktar oss så kan vi se över er fastighet.

   Hur ofta bör man se över taket?

   Beroende på vilket takmaterial kan det skifta hur ofta ni behöver renovera taket. Plåt och betong bör vanligtvis ses över var 30:e år medan tegel kan hålla upp till 50. Om ni istället har papp så kan det vara bra att se över det var 20:e år. Läs gärna mer om våra tjänster kring papptak här.

   Behöver man ha en takstege installerad på taket?

   Som fastighetsägare behöver du följa rådande taksäkerhet som är utsatta av boverket. En av dessa regler är att ni ska ha en säker och fungerande takstege. Det är framförallt till för att takläggare och dylikt ska kunna arbeta och komma runt på taket. Vi hjälper er gärna med att se över er taksäkerhet.

   Är takomläggningar ROT-berättigade?

   Det finns en vanlig missuppfattning att takomläggningar inte gäller för ROT, men så länge du är en privatkund och äger fastigheten kan du ansöka om avdraget. För mera information kring ROT-avdraget så kan ni kontakta våra Takläggare eller läsa mer på Skatteverkets Hemsida.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Takläggaren hjälpte oss att renovera vår 1-plansvilla i Uppsala vid Skogsvägen. Taket hade flera takpannor som var i behov av utbyte och vi kom överens att lägga nya svarta tegelpannor. Taket blev klart under överenskommen tid och efter allt var klart så städade de upp efter sig.

   Max K, Uppsala

   Vi anlitade Takläggaren då en lägenhet i vår bostadsrättsförening var i behov av nya gipsväggar, fönster och fönsterdörrar. Deras projektledare och snickare var väldigt trevlig och höll oss uppdaterade under projektets gång. Noggranna och kunniga. Vi rekommenderar.

   Brf Fjällnäset 16, Sundbyberg

   Takläggaren är en takfirma som levererar bra priser och kvalitet. Vi anställde företaget för en takomläggning till vår villa i Vallentuna. Allt planerades väl och kom med fulla garantier. Hantverkarna var både snabba med återkoppling vid frågor och erbjöd fritt offert-besök.

   Erik G, Vallentuna

   Våra Takprojekt i Stockholm Nedanför kan ni se axplock av våra referensprojekt

   Takrenovering Flertal Villor Märsta

   Här utförde vi takrenoveringar till flertal av villor i Märsta.

   Nyläggning Tak Småhus Bålsta

   Omläggning av svarta tegelpannor och plåtdetaljer till småhus i Bålsta.

   Takomläggning av Villa Täby

   Takläggaren utförde en takomläggning med nya tegelpannor till villa i Täby.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    - Reception

    Nummer: 08-437 33 622
    Mail: offert@takläggaren.com

    Offert? Klicka här