Lägga Shingeltak i Stockholm

Vi erbjuder totalentreprenad inom att lägga shingeltak, där vi som entreprenör utför byggarbeten över hela Stockholm. Vårt företag hjälper privatpersoner, bostadsrättsföreningar, företag och fastighetsägare att få utfört takarbeten i hela Stockholm. Hör av dig till oss om du behöver hjälp med renovera, lägga om eller byta ut taket. Vi är med från start till mål.

Byta Shingeltak

Med shingeltak som takmaterial får du ett vattentätt och billigt alternativ.

Lägga Papptak

Allt ifrån tätskikt, papptak & underlagspapp – Vi tar hand om ert tak!

Byta Takbeklädnad

God kompetents på att byta takbeklädnader inom papptak, shingel & m.m.

Behöver du Hjälp med Takläggning?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Allt inom Shingeltak i Stockholm Shingel - en effektiv lösning för ditt tak!

  Vi har pålitliga hantverkare inom papptak & shingeltak i Stockholm

  Med vårt breda kontaktnät av duktiga hantverkare inom en rad olika yrkesgrupper kan vi utföra alla sorters arbeten. Hos oss hittar du arbetare som kan utföra grävarbeten, plattsättning, elarbeten, VVS, ventilation och måleri. Genom att vända dig till vår kundnära firma kan du vara säker på att få ett gott bemötande och en lyhördhet som gör att du blir helt nöjd med slutresultatet av ert papptak.

  Kostnadsfri offert inom takläggning

  För att kunna ge dig en kostnadsfri offert besöker vi gärna din bostad eller det hus du vill lägga shingeltak på. Att lägga shingel är förhållandevis billigt då materialet håller ett lägre pris än många andra sorters taktäckning. Genomsnittspriset kan variera från projekt till projekt, då det påverkas av många olika faktorer. Priset på shingel brukar ligga lågt då det inte krävs lika många arbetstimmar för att lägga shingeltak i jämförelse med andra sorters taktyper. Vi erbjuder kostnadsfri offert i områden som Hammarby Sjöstad, Saltsjöbaden, Haninge, Nacka, Saltsjö-Boo, Trångsund, Huddinge, Botkyrka, Värmdö, Mälarhöjden och Hägersten.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   - Reception

   Nummer: 08-437 33 622
   Mail: offert@takläggaren.com

   Vanliga frågor Läs vanliga frågor som uppkommer vid takläggning i Stockholm

   Vad kostar det att renovera taket?

   Hur mycket kostar egentligen en takrenovering? Det kan vara svårt att svara på då det spelar in flera faktorer så som takmaterial, storlek på huset och hur stor skadan är. Men om ni vill mera säkert vad det skulle kosta så rekommenderar vi att ni kontaktar oss så kan vi se över er fastighet.

   Hur ofta bör man se över taket?

   Beroende på vilket takmaterial kan det skifta hur ofta ni behöver renovera taket. Plåt och betong bör vanligtvis ses över var 30:e år medan tegel kan hålla upp till 50. Om ni istället har papp så kan det vara bra att se över det var 20:e år. Läs gärna mer om våra tjänster kring papptak här.

   Behöver man ha en takstege installerad på taket?

   Som fastighetsägare behöver du följa rådande taksäkerhet som är utsatta av boverket. En av dessa regler är att ni ska ha en säker och fungerande takstege. Det är framförallt till för att takläggare och dylikt ska kunna arbeta och komma runt på taket. Vi hjälper er gärna med att se över er taksäkerhet.

   Är takomläggningar ROT-berättigade?

   Det finns en vanlig missuppfattning att takomläggningar inte gäller för ROT, men så länge du är en privatkund och äger fastigheten kan du ansöka om avdraget. För mera information kring ROT-avdraget så kan ni kontakta våra Takläggare eller läsa mer på Skatteverkets Hemsida.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Takläggaren hjälpte oss att renovera vår 1-plansvilla i Uppsala vid Skogsvägen. Taket hade flera takpannor som var i behov av utbyte och vi kom överens att lägga nya svarta tegelpannor. Taket blev klart under överenskommen tid och efter allt var klart så städade de upp efter sig.

   Max K, Uppsala

   Vi anlitade Takläggaren då en lägenhet i vår bostadsrättsförening var i behov av nya gipsväggar, fönster och fönsterdörrar. Deras projektledare och snickare var väldigt trevlig och höll oss uppdaterade under projektets gång. Noggranna och kunniga. Vi rekommenderar.

   Brf Fjällnäset 16, Sundbyberg

   Takläggaren är en takfirma som levererar bra priser och kvalitet. Vi anställde företaget för en takomläggning till vår villa i Vallentuna. Allt planerades väl och kom med fulla garantier. Hantverkarna var både snabba med återkoppling vid frågor och erbjöd fritt offert-besök.

   Erik G, Vallentuna

   Våra Takprojekt i Stockholm Nedanför kan ni se axplock av våra referensprojekt

   Takrenovering Flertal Villor Märsta

   Här utförde vi takrenoveringar till flertal av villor i Märsta.

   Nyläggning Tak Småhus Bålsta

   Omläggning av svarta tegelpannor och plåtdetaljer till småhus i Bålsta.

   Takomläggning av Villa Täby

   Takläggaren utförde en takomläggning med nya tegelpannor till villa i Täby.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    - Reception

    Nummer: 08-437 33 622
    Mail: offert@takläggaren.com

    Offert? Klicka här