Kontakta Takläggare i Stockholm

Vihjälper er med takläggningar i hela Stockholmsområdet.
Hör av dig till oss om du behöver hjälp med takrenovering, takbyte eller takomläggning. Snabb återkoppling på 48h och fri offert!

Takbyten

Vi arbetar med alla slags takmaterial

Takrenoveringar

Vi arbetar med helhetslösningar inom takrenoveringar

Takomläggningar

Vi lägger om alla storlekar av tak

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av
  Är det dags för ett Takbyte?

  Om du ska byta ut eller renovera taket så är det viktigt att hitta en takläggare som arbetar ordentligt och använder bra takmaterial. Om arbetet går fel kan det uppkomma höga ombyggnadskostnader som är värre än när ni började. Vi är en seriös och professionell takentreprenör som hjälper privatpersoner, villaägare, fastighetsägare och företag med kvalitativa takrenoveringar.

  För att komma i kontakt med oss så kan ni ringa oss eller mejla oss med knapparna nedanför.

  Lyckade Takprojekt över hela Stockholmsregionen - Med kostnadsbesparande taktjänster och effektiva arbetsmetoder

  Allt inom Takläggning i Stockholm med 15 års garanti

  Söker ni en Takläggare? Vi är en väletablerad och ledande takentreprenör från Älta som utför alla vanligt förekommande taktjänster i Stockholmsregionen. Företaget vänder sig mot både privatkunder, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och byggfirmor. Vi går alltid igenom dina behov och önskemål innan vi påbörjar ett takprojekt.

  Kontakta oss för ett kostnadsfritt Offert-förslag vid nästa Takrenovering- eller Takbyte!

  Om ni har frågor eller funderingar så kontakta Takläggaren för ett kostnadsfritt offert-förslag! Genom ett välutvecklat kontaktnät av underentreprenörer och leverantörer kan vi åta oss alla slags takprojekt.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   - Reception

   Nummer: 08-437 33 622
   Mail: offert@takläggaren.com

   Vanliga frågor Läs vanliga frågor som uppkommer vid takläggning i Stockholm

   Vad kostar det att renovera taket?

   Hur mycket kostar egentligen en takrenovering? Det kan vara svårt att svara på då det spelar in flera faktorer så som takmaterial, storlek på huset och hur stor skadan är. Men om ni vill mera säkert vad det skulle kosta så rekommenderar vi att ni kontaktar oss så kan vi se över er fastighet.

   Hur ofta bör man se över taket?

   Beroende på vilket takmaterial kan det skifta hur ofta ni behöver renovera taket. Plåt och betong bör vanligtvis ses över var 30:e år medan tegel kan hålla upp till 50. Om ni istället har papp så kan det vara bra att se över det var 20:e år. Läs gärna mer om våra tjänster kring papptak här.

   Behöver man ha en takstege installerad på taket?

   Som fastighetsägare behöver du följa rådande taksäkerhet som är utsatta av boverket. En av dessa regler är att ni ska ha en säker och fungerande takstege. Det är framförallt till för att takläggare och dylikt ska kunna arbeta och komma runt på taket. Vi hjälper er gärna med att se över er taksäkerhet.

   Är takomläggningar ROT-berättigade?

   Det finns en vanlig missuppfattning att takomläggningar inte gäller för ROT, men så länge du är en privatkund och äger fastigheten kan du ansöka om avdraget. För mera information kring ROT-avdraget så kan ni kontakta våra Takläggare eller läsa mer på Skatteverkets Hemsida.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Takläggaren hjälpte oss att renovera vår 1-plansvilla i Uppsala vid Skogsvägen. Taket hade flera takpannor som var i behov av utbyte och vi kom överens att lägga nya svarta tegelpannor. Taket blev klart under överenskommen tid och efter allt var klart så städade de upp efter sig.

   Max K, Uppsala

   Vi anlitade Takläggaren då en lägenhet i vår bostadsrättsförening var i behov av nya gipsväggar, fönster och fönsterdörrar. Deras projektledare och snickare var väldigt trevlig och höll oss uppdaterade under projektets gång. Noggranna och kunniga. Vi rekommenderar.

   Brf Fjällnäset 16, Sundbyberg

   Takläggaren är en takfirma som levererar bra priser och kvalitet. Vi anställde företaget för en takomläggning till vår villa i Vallentuna. Allt planerades väl och kom med fulla garantier. Hantverkarna var både snabba med återkoppling vid frågor och erbjöd fritt offert-besök.

   Erik G, Vallentuna

   Våra målgrupper Takläggaren har kapacitet att hjälpa både större och mindre uppdragsgivare

   Privatpersoner

   Takläggaren har många år på nacken med att hjälpa privatpersoner med takarbeten. Vi kan bland annat assistera er med att ansökningar av ROT-Avdrag eller söka Bygglov.

   Fastighetsägare

   För fastighetsägare är det viktigt att hålla regelbundet koll på taket. Det kan vara svårt att veta när det är dags för en renovering eller omläggning. Vi hjälper gärna er med era frågor eller funderingar som ni kan ha.

   Bostadsrättförening

   Vi är en serviceinriktad takentreprenör som har under åren hjälpt många bostadsrättsföreningar med olika fastighet, tak- och byggarbeten. Inga jobb är för stora eller för små för oss!

   Företag

   Takläggaren är en växande byggentreprenör som samarbetar dagligen med professionella yrkesmän inom byggbranschen. Om ni söker en nya samarbeten får ni gärna kontakta oss! Vi väljer våra partners med omsorg & omsorg!

   Våra Takprojekt i Stockholm Nedanför kan ni se axplock av våra referensprojekt

   Takrenovering Flertal Villor Märsta

   Här utförde vi takrenoveringar till flertal av villor i Märsta.

   Nyläggning Tak Småhus Bålsta

   Omläggning av svarta tegelpannor och plåtdetaljer till småhus i Bålsta.

   Takomläggning av Villa Täby

   Takläggaren utförde en takomläggning med nya tegelpannor till villa i Täby.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    - Reception

    Nummer: 08-437 33 622
    Mail: offert@takläggaren.com

    Offert? Klicka här