Behöver du Byta Garagetaket i Stockholm?

Vi arbetar i hela Stockholmsområdet och kommer gärna till de fastigheter du har ansvar för. Vi åker till exempel till Bromma, Hägersten, Norrmalm och Kista. Vi har kunskap och erfarenhet av alla olika sorters tak, som plåttak, tegeltak, papptak och betongtak, och jobbar med alla olika sorters kunder.
Hör av dig till oss för ett kostnadsfritt offert-förslag på ert nästa takbyte inom garage!

Takbyte Garage

Byte av garagetak i Stor-Stockholm – oavsett vilket material taket har. 

Takrenovering Garage

Vi renoverar bl.a. plåttak, tegeltak, papptak och betongtak! Specialister inom garagetak!

Takomläggning Garage

Behov av rådgivning och en offert? – vänd dig till oss med frågor!

Behöver du Hjälp med Takbyte?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Byta Garagetak på din Fastighet i Stockholm Alla olika sorters tak, som plåttak, tegeltak, papptak och betongtak!

  Byt garagetak på företagets fastigheter

  Vi arbetar med alla olika sorters kunder och tar uppdrag från till exempel bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och olika företag. Har ditt företag behov av att byta garagetak på garage som tillhör företagets fastigheter kan vi ge en förmånlig offert. Kontakta oss för att få reda på mer.

  Ge villans garage de bästa förutsättningarna

  Äger du en fastighet, som till exempel en villa eller ett fritidshus, är det viktigt att ge byggnaden underhåll i rätt tid. På det sättet går det att förebygga att skador uppstår, förutom att det alltid ser bättre ut och ger ett bättre marknadsvärde om garaget har ett tak utan synliga skador, mossa eller liknande. Vi har lång erfarenhet av att arbeta med takläggning åt privatpersoner och anpassar oss självfallet efter dina önskemål och behov, både vad gäller själva arbetet och när arbetet kan utföras.

  Takbyte garagetak för bostadsrättsföreningar

  Vi utför ofta också takläggningar på garage för bostadsrättsföreningar och kan dessutom erbjuda mindre tjänster, som målning av takplåt, eller inspektion och besiktning av taksäkerheten – även på garagetak.

  Vi erbjuder:

  • Nöjda kunder – Vi anpassar vårt arbete så att det passar dig, din fastighet, företaget eller bostadsrättsföreningen perfekt. Att du blir nöjd är vårt främsta mål.
  • Olika prisklasser – För takläggning finns lösningar i olika prisklasser där papptak med takpapp är det billigaste för garage. Andra alternativ är garagetak av plåt, tegel eller betong.
  • Grönt arbete – Att inte belasta naturen mer än nödvändigt känns angeläget, och vi jobbar hela tiden på att hitta bättre och mer klimatsmarta lösningar.

  Billigare arbete med ROT-avdrag

  ROT-avdraget kan göra att du får en billigare arbetskostnad för byte av garagetak. ROT-avdraget gäller för privatpersoner, inte bostadsrättsföreningar eller företag, och du måste äga huset själv. När det gäller garage måste garaget dessutom sitta ihop med huvudbyggnaden för att avdraget ska vara möjligt. Det spelar ingen roll vilket material taket är gjort av. Avdraget för takläggning är på 30% av arbetskostnaden, och kan vara på max 50 000 kronor per person och år. Det gäller inte för material- eller transportkostnader.

  Kontakta oss och få gratis offert

  Känns det krångligt att förstå hur ROT-avdraget fungerar och hur mycket du egentligen ska betala? Vi är vana vid att räkna med ROT-avdraget, och när du har rätt till det drar vi av det redan vid faktureringen, så du behöver aldrig lägga ut pengarna. För att få en gratis offert, med eller utan ROT-avdrag inräknat, är det bara att du hör av dig till oss.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   - Reception

   Nummer: 08-437 33 622
   Mail: offert@takläggaren.com

   Vanliga frågor Läs vanliga frågor som uppkommer vid takläggning i Stockholm

   Vad kostar det att renovera taket?

   Hur mycket kostar egentligen en takrenovering? Det kan vara svårt att svara på då det spelar in flera faktorer så som takmaterial, storlek på huset och hur stor skadan är. Men om ni vill mera säkert vad det skulle kosta så rekommenderar vi att ni kontaktar oss så kan vi se över er fastighet.

   Hur ofta bör man se över taket?

   Beroende på vilket takmaterial kan det skifta hur ofta ni behöver renovera taket. Plåt och betong bör vanligtvis ses över var 30:e år medan tegel kan hålla upp till 50. Om ni istället har papp så kan det vara bra att se över det var 20:e år. Läs gärna mer om våra tjänster kring papptak här.

   Behöver man ha en takstege installerad på taket?

   Som fastighetsägare behöver du följa rådande taksäkerhet som är utsatta av boverket. En av dessa regler är att ni ska ha en säker och fungerande takstege. Det är framförallt till för att takläggare och dylikt ska kunna arbeta och komma runt på taket. Vi hjälper er gärna med att se över er taksäkerhet.

   Är takomläggningar ROT-berättigade?

   Det finns en vanlig missuppfattning att takomläggningar inte gäller för ROT, men så länge du är en privatkund och äger fastigheten kan du ansöka om avdraget. För mera information kring ROT-avdraget så kan ni kontakta våra Takläggare eller läsa mer på Skatteverkets Hemsida.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Takläggaren hjälpte oss att renovera vår 1-plansvilla i Uppsala vid Skogsvägen. Taket hade flera takpannor som var i behov av utbyte och vi kom överens att lägga nya svarta tegelpannor. Taket blev klart under överenskommen tid och efter allt var klart så städade de upp efter sig.

   Max K, Uppsala

   Vi anlitade Takläggaren då en lägenhet i vår bostadsrättsförening var i behov av nya gipsväggar, fönster och fönsterdörrar. Deras projektledare och snickare var väldigt trevlig och höll oss uppdaterade under projektets gång. Noggranna och kunniga. Vi rekommenderar.

   Brf Fjällnäset 16, Sundbyberg

   Takläggaren är en takfirma som levererar bra priser och kvalitet. Vi anställde företaget för en takomläggning till vår villa i Vallentuna. Allt planerades väl och kom med fulla garantier. Hantverkarna var både snabba med återkoppling vid frågor och erbjöd fritt offert-besök.

   Erik G, Vallentuna

   Våra Takprojekt i Stockholm Nedanför kan ni se axplock av våra referensprojekt

   Takrenovering Flertal Villor Märsta

   Här utförde vi takrenoveringar till flertal av villor i Märsta.

   Nyläggning Tak Småhus Bålsta

   Omläggning av svarta tegelpannor och plåtdetaljer till småhus i Bålsta.

   Takomläggning av Villa Täby

   Takläggaren utförde en takomläggning med nya tegelpannor till villa i Täby.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    - Reception

    Nummer: 08-437 33 622
    Mail: offert@takläggaren.com

    Offert? Klicka här