Behöver du Byta Garagetaket i Stockholm?

Brinkens Plåtslageri AB arbetar i hela Stockholmsområdet och kommer gärna till de fastigheter du har ansvar för. Vi åker till exempel till Bromma, Hägersten, Norrmalm och Kista. Vi har kunskap och erfarenhet av alla olika sorters tak, som plåttak, tegeltak, papptak och betongtak, och jobbar med alla olika sorters kunder.
Hör av dig till oss för ett kostnadsfritt offert-förslag på ert nästa takbyte inom garage!

Takbyte Garage

Byte av garagetak i Stor-Stockholm – oavsett vilket material taket har. 

Takrenovering Garage

Vi renoverar bl.a. plåttak, tegeltak, papptak och betongtak! Specialister inom garagetak!

Takomläggning Garage

Behov av rådgivning och en offert? – vänd dig till oss med frågor!

Behöver du Hjälp med Takbyte?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


Byta Garagetak på din Fastighet i Stockholm Alla olika sorters tak, som plåttak, tegeltak, papptak och betongtak!

Byt garagetak på företagets fastigheter

Vi arbetar med alla olika sorters kunder och tar uppdrag från till exempel bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och olika företag. Har ditt företag behov av att byta garagetak på garage som tillhör företagets fastigheter kan vi ge en förmånlig offert. Kontakta oss för att få reda på mer.

Ge villans garage de bästa förutsättningarna

Äger du en fastighet, som till exempel en villa eller ett fritidshus, är det viktigt att ge byggnaden underhåll i rätt tid. På det sättet går det att förebygga att skador uppstår, förutom att det alltid ser bättre ut och ger ett bättre marknadsvärde om garaget har ett tak utan synliga skador, mossa eller liknande. Vi har lång erfarenhet av att arbeta med takläggning åt privatpersoner och anpassar oss självfallet efter dina önskemål och behov, både vad gäller själva arbetet och när arbetet kan utföras.

Takbyte garagetak för bostadsrättsföreningar

Vi utför ofta också takläggningar på garage för bostadsrättsföreningar och kan dessutom erbjuda mindre tjänster, som målning av takplåt, eller inspektion och besiktning av taksäkerheten – även på garagetak.

Vi erbjuder:

  • Nöjda kunder – Vi anpassar vårt arbete så att det passar dig, din fastighet, företaget eller bostadsrättsföreningen perfekt. Att du blir nöjd är vårt främsta mål.
  • Olika prisklasser – För takläggning finns lösningar i olika prisklasser där papptak med takpapp är det billigaste för garage. Andra alternativ är garagetak av plåt, tegel eller betong.
  • Grönt arbete – Att inte belasta naturen mer än nödvändigt känns angeläget, och vi jobbar hela tiden på att hitta bättre och mer klimatsmarta lösningar.

Billigare arbete med ROT-avdrag

ROT-avdraget kan göra att du får en billigare arbetskostnad för byte av garagetak. ROT-avdraget gäller för privatpersoner, inte bostadsrättsföreningar eller företag, och du måste äga huset själv. När det gäller garage måste garaget dessutom sitta ihop med huvudbyggnaden för att avdraget ska vara möjligt. Det spelar ingen roll vilket material taket är gjort av. Avdraget för takläggning är på 30% av arbetskostnaden, och kan vara på max 50 000 kronor per person och år. Det gäller inte för material- eller transportkostnader.

Kontakta oss och få gratis offert

Känns det krångligt att förstå hur ROT-avdraget fungerar och hur mycket du egentligen ska betala? Vi är vana vid att räkna med ROT-avdraget, och när du har rätt till det drar vi av det redan vid faktureringen, så du behöver aldrig lägga ut pengarna. För att få en gratis offert, med eller utan ROT-avdrag inräknat, är det bara att du hör av dig till oss.

Kontakta oss idag! Kontaktar du oss via formuläret får du svar inom 48 timmar. Du kan alltid få rådgivning och svar på frågor. När det är aktuellt erbjuder vi gratis offert och hembesök.

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


Rabah
– Projektledare

Nummer: 08-437 33 622
Mail: offert@takläggaren.com

Vanliga frågor Vanliga frågor kring Takbyten i Stockholm

Vilket takmaterial är bör jag välja?

Innan ni väljer ett takmaterial kan det vara bra att antingen fråga takläggaren eller googla själva vilket som passar bäst för er fastighet. Det ni bör tänka på är bl.a. vilket lutning taket har eller vilket väderförhållanden. Om ni vill veta mer kan ni alltid kontakta Brinkens Plåtslageri AB så kan vi antingen hjälpa er över telefon eller komma förbi och kika på det.

När är det dags att byta ut taket?

Det kan vara svårt för ett otränat öga för att se om det är dags för ett takbyte. Men det finns del ni kan hålla utkik för. Bl.a. om tegel- eller betongpannor är spruckna, om det finns mossa eller fuktfläckar på undertaket. Ni kan även känna av mögellukt i vinden.

När behövs det bygglov för att byta tak?

I vissa fall behöver man ansöka om bygglov vid takbyten. Om ni exempelvis väljer att installera ett helt nytt takmaterial och lägga till en kupa så kan det vara aktuellt med ett bygglov. För att veta säkert kan ni kontakta oss för svar eller eran kommun.

Kan jag ansöka ROT-avdraget för takbyten?

Som privatperson kan du använda ROT-avdraget vid takbyten. Det innebär att du kan dra fördel av skattereduktion på hantverkaren. Men det behöver vara en bostadsrätt och privatperson som bor i fastigheten.

Recensioner Se vad våra kunder säger

Brinkens hjälpte oss att renovera vår 1-plansvilla i Uppsala vid Skogsvägen. Taket hade flera takpannor som var i behov av utbyte och vi kom överens att lägga nya svarta tegelpannor. Taket blev klart under överenskommen tid och efter allt var klart så städade de upp efter sig.

Max K, Uppsala

Vi anlitade Brinkens då en lägenhet i vår bostadsrättsförening var i behov av nya gipsväggar, fönster och fönsterdörrar. Deras projektledare och snickare var väldigt trevlig och höll oss uppdaterade under projektets gång. Noggranna och kunniga. Vi rekommenderar.

Brf Fjällnäset 16, Sundbyberg

Brinkens Plåtslageri är en takfirma som levererar bra priser och kvalitet. Vi anställde företaget för en takomläggning till vår villa i Vallentuna. Allt planerades väl och kom med fulla garantier. Hantverkarna var både snabba med återkoppling vid frågor och erbjöd fritt offert-besök.

Erik G, Vallentuna

Våra senaste Projekt Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

Takrenovering Flertal Villor Märsta

Brinkens Plåtslageri AB utförde takrenoveringar till flertal av villor i Märsta.

Nyläggning Tak Småhus Bålsta

Omläggning av svarta tegelpannor och plåtdetaljer till småhus i Bålsta.

Takomläggning av Villa Täby

Brinkens Plåtslageri AB utförde en takomläggning med nya tegelpannor till villa i Täby.

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takbyte

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


Rabah
– Projektledare

Nummer: 08-437 33 622
Mail: offert@takläggaren.com

Offert? Klicka här