Byta Eternittak i Stockholm

Om du har haft funderingar på att byta ut ditt eternittak kan du kontakta oss, en välrenommerad och uppskattad takfirma med goda referenser. Vi arbetar i hela Storstockholm, med kunder i bland annat Täby, Danderyd, Östermalm, Liljeholmen, Sundbyberg, Mälarhöjden, Kungsholmen, Botkyrka och Huddinge. Kontakta oss för en gratis offert idag!

Byta till Plåttak

Tack vare plåtets smidighet som material går det att lägga plåttak när som helst på året.

Byta till Takpannor

Vi lägger om eternittak till tegel- & betongpannor. Kontakta oss om ni har frågor hur det går till.

Byta till Papptak

Vi lägger papptak och shingeltak. 

Behöver du Hjälp med Takläggning?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Byter Eternittak i Stockholm En Takentreprenör med känsla för kvalitet

  Hälsofördelar med att byta eternittak

  Många har gamla eternittak som är i stort behov av renovering, och allt fler villaägare väljer därför att byta ut det gamla taket. Eternit har använts flitigt för att belägga fasader och tak, vilket beror på att det har ett antal fördelar. Men den asbest som används i eternittak har effekter som är farliga för hälsan, och utseendet på eternittak kan också upplevas som tråkigt med dagens estetik.

  Nya och bättre material

  När du ska renovera ditt eternittak är det klokt att välja plåt, shingel, takpapp och betongpannor. Även tegelpannor kan vara ett bra val. Men takkonstruktionen behöver då klara av den adderade bärvikt som det innebär att lägga till tegelpannor. Det är alltid bäst att använda mer konventionella takmaterial än att fortsätta göra bruk av eternit för din takbeläggning.

  Säker hantering och certifiering

  Vi anlitar endast certifierade och erfarna hantverkare som utför säker hantering av ditt eternittak vid renoveringen. Vi har alla tillstånd som krävs för hanteringen, och vår personal är välutbildad i rådande regelverk. För att kunna arbeta med eternittak krävs särskild skyddsutrustning då taket innehåller asbest.

  Gratis kostnadsförslag

  Om du vill att vi tittar på ett byte av ditt eternittak kan vi snabbt vara på plats och ger dig därefter en noggrann och gratis offert. För renovering av tak kan du också få ROT-avdrag, vilket kan ge en neddragning av arbetskostnaden. Vi har ett stort antal lojala medarbetare som gärna svarar i telefon och ger dig rådgivning kring eternittak och vilka alternativ som finns för renovering. Kontakta oss idag!

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   - Reception

   Nummer: 08-437 33 622
   Mail: offert@takläggaren.com

   Vanliga frågor Läs vanliga frågor som uppkommer vid takläggning i Stockholm

   Vad kostar det att renovera taket?

   Hur mycket kostar egentligen en takrenovering? Det kan vara svårt att svara på då det spelar in flera faktorer så som takmaterial, storlek på huset och hur stor skadan är. Men om ni vill mera säkert vad det skulle kosta så rekommenderar vi att ni kontaktar oss så kan vi se över er fastighet.

   Hur ofta bör man se över taket?

   Beroende på vilket takmaterial kan det skifta hur ofta ni behöver renovera taket. Plåt och betong bör vanligtvis ses över var 30:e år medan tegel kan hålla upp till 50. Om ni istället har papp så kan det vara bra att se över det var 20:e år. Läs gärna mer om våra tjänster kring papptak här.

   Behöver man ha en takstege installerad på taket?

   Som fastighetsägare behöver du följa rådande taksäkerhet som är utsatta av boverket. En av dessa regler är att ni ska ha en säker och fungerande takstege. Det är framförallt till för att takläggare och dylikt ska kunna arbeta och komma runt på taket. Vi hjälper er gärna med att se över er taksäkerhet.

   Är takomläggningar ROT-berättigade?

   Det finns en vanlig missuppfattning att takomläggningar inte gäller för ROT, men så länge du är en privatkund och äger fastigheten kan du ansöka om avdraget. För mera information kring ROT-avdraget så kan ni kontakta våra Takläggare eller läsa mer på Skatteverkets Hemsida.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Takläggaren hjälpte oss att renovera vår 1-plansvilla i Uppsala vid Skogsvägen. Taket hade flera takpannor som var i behov av utbyte och vi kom överens att lägga nya svarta tegelpannor. Taket blev klart under överenskommen tid och efter allt var klart så städade de upp efter sig.

   Max K, Uppsala

   Vi anlitade Takläggaren då en lägenhet i vår bostadsrättsförening var i behov av nya gipsväggar, fönster och fönsterdörrar. Deras projektledare och snickare var väldigt trevlig och höll oss uppdaterade under projektets gång. Noggranna och kunniga. Vi rekommenderar.

   Brf Fjällnäset 16, Sundbyberg

   Takläggaren är en takfirma som levererar bra priser och kvalitet. Vi anställde företaget för en takomläggning till vår villa i Vallentuna. Allt planerades väl och kom med fulla garantier. Hantverkarna var både snabba med återkoppling vid frågor och erbjöd fritt offert-besök.

   Erik G, Vallentuna

   Våra Takprojekt i Stockholm Nedanför kan ni se axplock av våra referensprojekt

   Takrenovering Flertal Villor Märsta

   Här utförde vi takrenoveringar till flertal av villor i Märsta.

   Nyläggning Tak Småhus Bålsta

   Omläggning av svarta tegelpannor och plåtdetaljer till småhus i Bålsta.

   Takomläggning av Villa Täby

   Takläggaren utförde en takomläggning med nya tegelpannor till villa i Täby.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    - Reception

    Nummer: 08-437 33 622
    Mail: offert@takläggaren.com

    Offert? Klicka här