Lägga Takpapp i Stockholm

Behöver ni hjälp med lägga nytt takpapp? Takläggaren arbetar med genomtänka lösningar för tak i hela Stockholmsområdet.
Hör av dig till oss om du behöver hjälp med renovera, lägga om eller byta ut taket. Vi är med från start till mål.

Lägga Papptak

Allt ifrån tätskikt, papptak & underlagspapp – Vi tar hand om ert tak!

Takomläggning

Hör om av dig om behöver hjälp med omläggning, reparation eller renovering av ditt tak!

Byta Takbeklädnad Papptak

God kompetents på att byta takbeklädnader inom papptak, shingel & m.m.

Behöver du Hjälp med Takläggning?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Allt inom Papptak i Stockholm En Takläggare med känsla för kvalitet

  Lägga takpapp i Stockholm – Välj en trygg takfirma!

  Vi är ett professionellt takrenoveringsföretag med bas i norra Stockholm. Vi hjälper kunder i hela länet med takläggning, takbesiktning, underhåll och renovering. Våra erfarna hantverkare och takmontörer garanterar goda resultat som håller över tid. Oavsett vad dina behov må vara, så finns vi där! Hör av dig till oss så går vi igenom hur vi kan hjälpa just dig. Vid förfrågan får du ett kostnadsfritt offert-förslag.

  Tak av hög kvalitet

  Vi är specialiserade på takläggning papptak/takpapp. Vi kan hjälpa dig med såväl att lägga papptak som med omläggning av papptak. Med andra ord, oavsett om du ska bygga ett helt nytt hus och behöver hjälp med taket, eller om du ska underhålla eller renovera ett redan befintligt tak kan du vända dig till oss.

  Vem du än är, vi lägger papptak där ditt hus är beläget

  Vi har en bred målgrupp och tar gärna emot beställningar av både privatpersoner, bostadsrättsföreningar, företag och fastighetsägare. Vi är ett företag med lång erfarenhet av arbete med en rad olika aktörer. Som privatperson kan du även få ROT-avdrag när du anlitar oss. Vi administrerar detta åt dig och skickar in allt som behövs till Skatteverket, men ber dig kontakta oss om du har några frågor kring ROT. För dig som fastighetsägare kan vi bistå med bland annat kontinuerligt underhåll och kontroll av ditt tak, så att du inte behöver oroa dig för att livslängden på taket ska förkortats på grund av tveksamt underhåll.

  Fördelar att lägga papptak

  Vi är specialiserade på papptak. Att välja papptak på sitt hus är ett bra val eftersom detta material både är tryggt och säkert, hållbart och miljövänligt men framför allt snyggt och kostnadseffektivt. På en normalstor villa behöver det inte ta mer än ett par arbetsdagar att lägga hela taket. Du slipper alltså dyra kostnader för arbete och läggning av taket. Jämfört med andra material som till exempel tegel, betong och plåt så är papptak även billigt i sig.

  Helhetslösningar inom Takläggning – Kontakta oss för en fri offert!

  Vi är en serviceinriktad takentreprenör som gärna ombesörjer hela projektet. Detta innebär att vi sköter styrning, planering och genomföring av alla arbetsmoment. Kontakta oss för ett gratis prisförslag så vi kan hjälpa er!

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   - Reception

   Nummer: 08-437 33 622
   Mail: offert@takläggaren.com

   Du gör klimatet en tjänst vid takrenovering

   Du gör dessutom klimatet och miljön en god tjänst när du väljer ett tak i papp eftersom det kan sorteras och återvinnas till råvara för asfaltproduktion när du ska byta ut det. Lägg därtill att papptak har en lång livslängd på uppåt 30 till 35 år. Vidare väger inte ett papptak lika mycket som tak i andra typer av material och därför belastar det inte heller andra delar av huset på samma sätt. Ett papptak bidrar alltså till ett mer hållbart hus på många olika sätt och vis.

   Snyggt och elegant takbeklädnad för höga fastighetsvärden

   Sist men inte minst är tapptak tilltalande rent estetiskt. Många moderna arkitektritade hus har tapptak av en anledning. Det ger huset en extra elegans och gör att det sticker ut lite från de vanliga tegelplattorna som de flesta villor har. Du kan få ett snyggt svart papptak som visar att du gjort ett medvetet val av ett tak som passar huset rent estetiskt och även är bra för miljön.

   Kontakta oss för ett gratis förslag vid nästa takarbete!

   Behöver du hjälp eller funderar du över något? Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig med svar inom kort. Använd formuläret eller ring oss direkt på: 08-437 33 622

   Vanliga frågor Läs vanliga frågor som uppkommer vid takläggning i Stockholm

   Vad kostar det att renovera taket?

   Hur mycket kostar egentligen en takrenovering? Det kan vara svårt att svara på då det spelar in flera faktorer så som takmaterial, storlek på huset och hur stor skadan är. Men om ni vill mera säkert vad det skulle kosta så rekommenderar vi att ni kontaktar oss så kan vi se över er fastighet.

   Hur ofta bör man se över taket?

   Beroende på vilket takmaterial kan det skifta hur ofta ni behöver renovera taket. Plåt och betong bör vanligtvis ses över var 30:e år medan tegel kan hålla upp till 50. Om ni istället har papp så kan det vara bra att se över det var 20:e år. Läs gärna mer om våra tjänster kring papptak här.

   Behöver man ha en takstege installerad på taket?

   Som fastighetsägare behöver du följa rådande taksäkerhet som är utsatta av boverket. En av dessa regler är att ni ska ha en säker och fungerande takstege. Det är framförallt till för att takläggare och dylikt ska kunna arbeta och komma runt på taket. Vi hjälper er gärna med att se över er taksäkerhet.

   Är takomläggningar ROT-berättigade?

   Det finns en vanlig missuppfattning att takomläggningar inte gäller för ROT, men så länge du är en privatkund och äger fastigheten kan du ansöka om avdraget. För mera information kring ROT-avdraget så kan ni kontakta våra Takläggare eller läsa mer på Skatteverkets Hemsida.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Takläggaren hjälpte oss att renovera vår 1-plansvilla i Uppsala vid Skogsvägen. Taket hade flera takpannor som var i behov av utbyte och vi kom överens att lägga nya svarta tegelpannor. Taket blev klart under överenskommen tid och efter allt var klart så städade de upp efter sig.

   Max K, Uppsala

   Vi anlitade Takläggaren då en lägenhet i vår bostadsrättsförening var i behov av nya gipsväggar, fönster och fönsterdörrar. Deras projektledare och snickare var väldigt trevlig och höll oss uppdaterade under projektets gång. Noggranna och kunniga. Vi rekommenderar.

   Brf Fjällnäset 16, Sundbyberg

   Takläggaren är en takfirma som levererar bra priser och kvalitet. Vi anställde företaget för en takomläggning till vår villa i Vallentuna. Allt planerades väl och kom med fulla garantier. Hantverkarna var både snabba med återkoppling vid frågor och erbjöd fritt offert-besök.

   Erik G, Vallentuna

   Våra Takprojekt i Stockholm Nedanför kan ni se axplock av våra referensprojekt

   Takrenovering Flertal Villor Märsta

   Här utförde vi takrenoveringar till flertal av villor i Märsta.

   Nyläggning Tak Småhus Bålsta

   Omläggning av svarta tegelpannor och plåtdetaljer till småhus i Bålsta.

   Takomläggning av Villa Täby

   Takläggaren utförde en takomläggning med nya tegelpannor till villa i Täby.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    - Reception

    Nummer: 08-437 33 622
    Mail: offert@takläggaren.com

    Offert? Klicka här