Takläggning i Bålsta

Taket är fastighetens viktigaste skydd mot väta. Ett tätt och välfungerande tak är ett måste för att slippa fuktskador och andra obehagliga överraskningar. När det är dags för omläggning, renovering eller byte av tak i Bålsta är vi ditt självklara val. Vi arbetar med takarbeten i bland annat Håbo, Gillmarksbyn, Ullevi och Segersta.

Takläggning av Kvalitetstak

Tak som håller i många år är en bra investering.

Renovera Tak

Vi lägger nytt eller renoverar tak i alla material.

Omläggning av Tak

Vi lägger om tak för längre hållbarhet. 

Behöver du Hjälp med Takläggning?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


Söker ni en Takläggare i Bålsta? Takarbeten i Bl.a. Håbo, Gillmarksbyn, Ullevi och Segersta.

Anlita proffs på tak i Bålsta

Vi lägger om och renoverar alla typer av tak, exempelvis tegel, plåt- papp- och shingeltak. Vårt arbetsfält är Bålsta med omnejd och vi finns bland annat i Väppebyberget, Fagerdal och Frösundavik. Vänta inte tills skadan redan har skett utan besiktiga taket med jämna mellanrum för att undvika problem i framtiden. Ett tak som får professionellt underhåll håller längre och du slipper vattenskador som i värsta fall kan bli mycket kostsamma. Anlita alltid proffs för bästa resultat!

En lokal takfirma i Bålsta

Vår målsättning är att vara ditt lokala alternativ i Bålsta – vi finns där du finns. Om din fastighet finns i Västerängen eller Håbo spelar ingen roll för oss. Vi kan de lokala förutsättningar som finns och står redo att hjälpa dig med alla slags takarbeten. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor!

Totalentreprenad för tak

Varför anlita flera när du kan anlita oss? Vi erbjuder totalentreprenad på takarbeten för både företag och privatpersoner. Med ett totalentreprenad slipper du ha kontakt med flera olika leverantörer som har hand om olika moment i arbetet. Vi tar hand om projektledning från början till slut. Vid behov tar vi in den kompetens som behövs, allt för att resultatet ska bli så bra som möjligt.

Vår kompetens är din trygghet

Att renovera, lägga om eller bygga nytt tak kräver både erfarenhet och utbildning. Vårt företag har i många år arbetat med takarbeten och kan därför utföra alla slags takarbeten. Naturligtvis ser vi till så att vår personal har den utrustning och kunskap som behövs för att kunna göra arbetet både tryggt och enligt branschens alla regler.

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering


David
– Projektledare

Nummer: 08-437 33 622
Mail: offert@takläggaren.com

Är det dags att Renovera Taket i Bålsta? Boka ett hembesök och få svar inom 48 timmar!

Kostnadsfri offert och besök på plats

Behöver du hjälp med takarbeten i Bålsta med omnejd? Kontakta oss gärna genom formuläret nedanför så återkommer vi till dig inom kort. Alla våra offerter är kostnadsfria och görs individuellt. Vi ses gärna på plats vid din fastighet för att kunna göra en korrekt bedömning. Vår prissättning är alltid konkurrenskraftig och transparent så tveka inte att begära offert. 

Certifierade takarbeten i Bålsta

Det är skillnad på tak och tak. Därför är det viktigt att alltid anlita en firma som har bred kompetens och arbetar med material och metoder som är standard enligt branschen. Vi finns här för att hjälpa dig!

Välj en auktoriserad takläggare i Bålsta

Välj en firma som arbetar med kvalitet och kunskap när du vill lägga om, renovera eller byta tak i Uppsala.

  • Nöjda kunder

Vi har nöjda kunder från Katrinedal i norr till Hagviken i söder. 

  • Hållbara tak

Vi arbetar med kvalitetsmaterial som är bra för både människa och miljö. 

  • Konkurrenskraftiga priser

Våra priser på takarbeten tål att jämföras.

Vanliga frågor Vanliga frågor kring Takläggning i Stockholm

Kan plåttak rosta?

För ett par år sedan började plåttak rosta redan efter 10 år men nuförtiden finns det nya modeller som har korrosionsskydd som motverkar rost. Däremot måste detta underhållas väl då om skyddet avtar kan taket börja rosta. Vi rekommenderar att ni ser över ert plåttak regelbundet.

När är det dags att lägga om taket?

Om ni har märkt att taket har börjat läcka så absolut dags att lägga om taket. Men helst vill man utföra en takläggning redan innan detta sker. Du kan hålla utkik för skadade takpannor, mossa eller fuktfläckar på vinden.

Behöver man ha en takstege?

Om du äger en fastighet behöver du följa rådande taksäkerhet som är utsatta av boverket. En av dessa regler är att ni ska ha en säker och fungerande takstege. Det är framförallt till för att takläggare och dylikt ska kunna arbeta och komma runt på taket. Vi hjälper er gärna med att se över er taksäkerhet.

Kan vi ansöka om ROT vid takläggning?

Det finns en vanlig missuppfattning att takläggningar inte gäller för ROT, men så länge du är en privatkund och äger fastigheten kan du ansöka om avdraget. För mera information kring ROT-avdraget så kan ni kontakta våra Takläggare eller läsa mer på Skatteverkets Hemsida.

Recensioner Se vad våra kunder säger

Kombyggtak hjälpte oss att renovera vår 1-plansvilla i Uppsala vid Skogsvägen. Taket hade flera takpannor som var i behov av utbyte och vi kom överens att lägga nya svarta tegelpannor. Taket blev klart under överenskommen tid och efter allt var klart så städade de upp efter sig.

Max K, Uppsala

Vi anlitade Kombyggtak då en lägenhet i vår bostadsrättsförening var i behov av nya gipsväggar, fönster och fönsterdörrar. Deras projektledare och snickare var väldigt trevlig och höll oss uppdaterade under projektets gång. Noggranna och kunniga. Vi rekommenderar.

Brf Fjällnäset 16, Sundbyberg

Kombyggtak är en takfirma som levererar bra priser och kvalitet. Vi anställde företaget för en takomläggning till vår villa i Vallentuna. Allt planerades väl och kom med fulla garantier. Hantverkarna var både snabba med återkoppling vid frågor och erbjöd fritt offert-besök.

Erik G, Vallentuna

Våra senaste Projekt Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

Takrenovering Flertal Villor Märsta

Kombyggtak utförde takrenoveringar till flertal av villor i Märsta.

Nyläggning Tak Småhus Bålsta

Omläggning av svarta tegelpannor och plåtdetaljer till småhus i Bålsta.

Takomläggning av Villa Täby

Kombyggtak utförde en takomläggning med nya tegelpannor till villa i Täby.

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering


David
– Projektledare

Nummer: 08-437 33 622
Mail: offert@takläggaren.com

Offert? Klicka här