Takläggning i Bro & Kungsängen

Om du letar efter en professionell takläggare som kan ta hand om din takläggning i Bro och Kungsängen med omnejd har du hittat rätt. Med våra många års erfarenhet i branschen och våra duktiga takmontörer är vi säkra på att kunna leverera ett resultat du blir nöjd med. Under våra år i branschen har vi lagt tak i orter som Kallhäll, Jakobsberg, Järfälla, Rotebro och Sollentuna.

Takomläggning

Vi hjälper er med takomläggning av alla slags takmaterial!

Takrenoveringar

Vi utför mindre reparationer, återställer taket så att det blir bättre än det var innan.

Takbyten

Vi kan hjälpa er byta ut er takbeklädnad 

Behöver du Hjälp med Takläggning?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


Allt inom Takläggning i Kungsängen & Bro Takarbeten i bl.a. Brunna, Nygårds Industriområde & Ekeby i Bro

Allt inom takarbeten i Bro och Kungsängen

Börjar taket på ditt hus eller fastigheten du äger bli slitet? Behöver isoleringen förbättras eller har det börjat läcka in vatten? Vi har stor vana av att ta itu med takrenoveringar, reparationer och takläggning och andra takrelaterade arbeten. Vi är helt enkelt experter på tak och ställer höga krav på våra egna prestationer sett till kvalitet och säkerhet. Vår målsättning är att bygga långsiktiga kundrelationer och det enklaste sättet att göra det är att göra våra kunder nöjda. Om och om igen.

Få svar på din förfrågan inom 48 timmar

Om du har ett takarbete som väntar på att bli gjort är det dags att göra slag i saken. Kontakta oss och boka in oss på ett kostnadsfritt hembesök, vi återkopplar inom 48 timmar.

Certifierade takentreprenörer i Kungsängen & Bro

När du anlitar oss blir jobbet gjort av ett arbetslag bestående av certifierade takarbetare. På så sätt försäkrar du dig om ett bra slutresultat. Vi är ett seriöst och väletablerat företag som endast samarbetar med pålitliga och etablerade leverantörer. Förutom det har vi ett brett nätverk av konsulter med specialistkunskaper som vi tar hjälp av vid särskilt utmanande uppdrag.

Kontakta oss för ett Kostnadsfritt Offert-förslag vid nästa Takläggning!

Om ni vill veta mer så kontakta oss redan idag. Vi har bra priser och erbjuder alltid kostnadsfria offert-förslag.

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering


David
– Projektledare

Nummer: 08-437 33 622
Mail: offert@takläggaren.com

Dags för att Renovera Taket i Kungsängen & Bro? Boka ett hembesök och få svar inom 48 timmar!

Trygg takomläggning i Bro och Kungsängen

  • 100% nöjda kunder – Vi tillämpar nöjdhetsgaranti, det betyder att vi inte ser jobbet som avslutat förrän du är nöjd med resultatet.
  • Hänsyn om miljö och klimatet – Vi tar hänsyn till miljö och klimat genom att ständigt jobba mot att göra så litet avtryck på miljön som möjligt. Vi letar ständigt efter nya miljövänliga material av hög kvalitet och för att utveckla våra arbetsmetoder.
  • Kvalitet och bra priser – Effektiv projektledning i kombination med bra material ger dig hög kvalitet till rimliga priser.
  • Totalentreprenad – Vi tar hela projektet från början till slut.

Våra målgrupper 

Vi vänder oss till företagare, fastighetsägare, privatpersoner och bostadsrättsföreningar. Oavsett om du behöver hjälp med plåtslageri, sedumtak, kompletta takbyten eller shingel står vi redo med kompetensen som behövs. Om du har takunderhåll som behöver genomföras är det bra att ta tag i det så snart som möjligt för att undvika merkostnader på sikt. Om du är en fastighetsägare som jobbar med fastighetsförädling kan vi genomföra ett värdehöjande takarbete.

Frågor eller funderingar? Kontakta oss!

Det är ingenting att vänta på, ta kontakt med oss redan idag och prata tak! Av oss får du en detaljerad offert helt utan kostnad eller krav på motprestation. Om du väljer att gå vidare med oss sätter vi igång med ditt tak så fort det passar dig bäst.

Vanliga frågor Vanliga frågor kring Takläggning i Stockholm

Kan plåttak rosta?

För ett par år sedan började plåttak rosta redan efter 10 år men nuförtiden finns det nya modeller som har korrosionsskydd som motverkar rost. Däremot måste detta underhållas väl då om skyddet avtar kan taket börja rosta. Vi rekommenderar att ni ser över ert plåttak regelbundet.

När är det dags att lägga om taket?

Om ni har märkt att taket har börjat läcka så absolut dags att lägga om taket. Men helst vill man utföra en takläggning redan innan detta sker. Du kan hålla utkik för skadade takpannor, mossa eller fuktfläckar på vinden.

Behöver man ha en takstege?

Om du äger en fastighet behöver du följa rådande taksäkerhet som är utsatta av boverket. En av dessa regler är att ni ska ha en säker och fungerande takstege. Det är framförallt till för att takläggare och dylikt ska kunna arbeta och komma runt på taket. Vi hjälper er gärna med att se över er taksäkerhet.

Kan vi ansöka om ROT vid takläggning?

Det finns en vanlig missuppfattning att takläggningar inte gäller för ROT, men så länge du är en privatkund och äger fastigheten kan du ansöka om avdraget. För mera information kring ROT-avdraget så kan ni kontakta våra Takläggare eller läsa mer på Skatteverkets Hemsida.

Recensioner Se vad våra kunder säger

Kombyggtak hjälpte oss att renovera vår 1-plansvilla i Uppsala vid Skogsvägen. Taket hade flera takpannor som var i behov av utbyte och vi kom överens att lägga nya svarta tegelpannor. Taket blev klart under överenskommen tid och efter allt var klart så städade de upp efter sig.

Max K, Uppsala

Vi anlitade Kombyggtak då en lägenhet i vår bostadsrättsförening var i behov av nya gipsväggar, fönster och fönsterdörrar. Deras projektledare och snickare var väldigt trevlig och höll oss uppdaterade under projektets gång. Noggranna och kunniga. Vi rekommenderar.

Brf Fjällnäset 16, Sundbyberg

Kombyggtak är en takfirma som levererar bra priser och kvalitet. Vi anställde företaget för en takomläggning till vår villa i Vallentuna. Allt planerades väl och kom med fulla garantier. Hantverkarna var både snabba med återkoppling vid frågor och erbjöd fritt offert-besök.

Erik G, Vallentuna

Våra senaste Projekt Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

Takrenovering Flertal Villor Märsta

Kombyggtak utförde takrenoveringar till flertal av villor i Märsta.

Nyläggning Tak Småhus Bålsta

Omläggning av svarta tegelpannor och plåtdetaljer till småhus i Bålsta.

Takomläggning av Villa Täby

Kombyggtak utförde en takomläggning med nya tegelpannor till villa i Täby.

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering


David
– Projektledare

Nummer: 08-437 33 622
Mail: offert@takläggaren.com

Offert? Klicka här