Takläggning i Bro & Kungsängen

Om du letar efter en professionell takläggare som kan ta hand om din takläggning i Bro och Kungsängen med omnejd har du hittat rätt. Med våra många års erfarenhet i branschen och våra duktiga takmontörer är vi säkra på att kunna leverera ett resultat du blir nöjd med. Under våra år i branschen har vi lagt tak i orter som Kallhäll, Jakobsberg, Järfälla, Rotebro och Sollentuna.

Takomläggning

Vi hjälper er med takomläggning av alla slags takmaterial!

Takrenoveringar

Vi utför mindre reparationer, återställer taket så att det blir bättre än det var innan.

Takbyten

Vi kan hjälpa er byta ut er takbeklädnad 

Behöver du Hjälp med Takläggning?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Allt inom Takläggning i Kungsängen & Bro Takarbeten i bl.a. Brunna, Nygårds Industriområde & Ekeby i Bro

  Allt inom takarbeten i Bro och Kungsängen

  Börjar taket på ditt hus eller fastigheten du äger bli slitet? Behöver isoleringen förbättras eller har det börjat läcka in vatten? Vi har stor vana av att ta itu med takrenoveringar, reparationer och takläggning och andra takrelaterade arbeten. Vi är helt enkelt experter på tak och ställer höga krav på våra egna prestationer sett till kvalitet och säkerhet. Vår målsättning är att bygga långsiktiga kundrelationer och det enklaste sättet att göra det är att göra våra kunder nöjda. Om och om igen.

  Få svar på din förfrågan inom 48 timmar

  Om du har ett takarbete som väntar på att bli gjort är det dags att göra slag i saken. Kontakta oss och boka in oss på ett kostnadsfritt hembesök, vi återkopplar inom 48 timmar.

  Certifierade takentreprenörer i Kungsängen & Bro

  När du anlitar oss blir jobbet gjort av ett arbetslag bestående av certifierade takarbetare. På så sätt försäkrar du dig om ett bra slutresultat. Vi är ett seriöst och väletablerat företag som endast samarbetar med pålitliga och etablerade leverantörer. Förutom det har vi ett brett nätverk av konsulter med specialistkunskaper som vi tar hjälp av vid särskilt utmanande uppdrag.

  Kontakta oss för ett Kostnadsfritt Offert-förslag vid nästa Takläggning!

  Om ni vill veta mer så kontakta oss redan idag. Vi har bra priser och erbjuder alltid kostnadsfria offert-förslag.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   - Reception

   Nummer: 08-437 33 622
   Mail: offert@takläggaren.com

   Dags för att Renovera Taket i Kungsängen & Bro? Boka ett hembesök och få svar inom 48 timmar!

   Trygg takomläggning i Bro och Kungsängen

   • 100% nöjda kunder – Vi tillämpar nöjdhetsgaranti, det betyder att vi inte ser jobbet som avslutat förrän du är nöjd med resultatet.
   • Hänsyn om miljö och klimatet – Vi tar hänsyn till miljö och klimat genom att ständigt jobba mot att göra så litet avtryck på miljön som möjligt. Vi letar ständigt efter nya miljövänliga material av hög kvalitet och för att utveckla våra arbetsmetoder.
   • Kvalitet och bra priser – Effektiv projektledning i kombination med bra material ger dig hög kvalitet till rimliga priser.
   • Totalentreprenad – Vi tar hela projektet från början till slut.

   Våra målgrupper 

   Vi vänder oss till företagare, fastighetsägare, privatpersoner och bostadsrättsföreningar. Oavsett om du behöver hjälp med plåtslageri, sedumtak, kompletta takbyten eller shingel står vi redo med kompetensen som behövs. Om du har takunderhåll som behöver genomföras är det bra att ta tag i det så snart som möjligt för att undvika merkostnader på sikt. Om du är en fastighetsägare som jobbar med fastighetsförädling kan vi genomföra ett värdehöjande takarbete.

   Frågor eller funderingar? Kontakta oss!

   Det är ingenting att vänta på, ta kontakt med oss redan idag och prata tak! Av oss får du en detaljerad offert helt utan kostnad eller krav på motprestation. Om du väljer att gå vidare med oss sätter vi igång med ditt tak så fort det passar dig bäst.

   Vanliga frågor Läs vanliga frågor som uppkommer vid takläggning i Stockholm

   Vad kostar det att renovera taket?

   Hur mycket kostar egentligen en takrenovering? Det kan vara svårt att svara på då det spelar in flera faktorer så som takmaterial, storlek på huset och hur stor skadan är. Men om ni vill mera säkert vad det skulle kosta så rekommenderar vi att ni kontaktar oss så kan vi se över er fastighet.

   Hur ofta bör man se över taket?

   Beroende på vilket takmaterial kan det skifta hur ofta ni behöver renovera taket. Plåt och betong bör vanligtvis ses över var 30:e år medan tegel kan hålla upp till 50. Om ni istället har papp så kan det vara bra att se över det var 20:e år. Läs gärna mer om våra tjänster kring papptak här.

   Behöver man ha en takstege installerad på taket?

   Som fastighetsägare behöver du följa rådande taksäkerhet som är utsatta av boverket. En av dessa regler är att ni ska ha en säker och fungerande takstege. Det är framförallt till för att takläggare och dylikt ska kunna arbeta och komma runt på taket. Vi hjälper er gärna med att se över er taksäkerhet.

   Är takomläggningar ROT-berättigade?

   Det finns en vanlig missuppfattning att takomläggningar inte gäller för ROT, men så länge du är en privatkund och äger fastigheten kan du ansöka om avdraget. För mera information kring ROT-avdraget så kan ni kontakta våra Takläggare eller läsa mer på Skatteverkets Hemsida.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Takläggaren hjälpte oss att renovera vår 1-plansvilla i Uppsala vid Skogsvägen. Taket hade flera takpannor som var i behov av utbyte och vi kom överens att lägga nya svarta tegelpannor. Taket blev klart under överenskommen tid och efter allt var klart så städade de upp efter sig.

   Max K, Uppsala

   Vi anlitade Takläggaren då en lägenhet i vår bostadsrättsförening var i behov av nya gipsväggar, fönster och fönsterdörrar. Deras projektledare och snickare var väldigt trevlig och höll oss uppdaterade under projektets gång. Noggranna och kunniga. Vi rekommenderar.

   Brf Fjällnäset 16, Sundbyberg

   Takläggaren är en takfirma som levererar bra priser och kvalitet. Vi anställde företaget för en takomläggning till vår villa i Vallentuna. Allt planerades väl och kom med fulla garantier. Hantverkarna var både snabba med återkoppling vid frågor och erbjöd fritt offert-besök.

   Erik G, Vallentuna

   Våra Takprojekt i Stockholm Nedanför kan ni se axplock av våra referensprojekt

   Takrenovering Flertal Villor Märsta

   Här utförde vi takrenoveringar till flertal av villor i Märsta.

   Nyläggning Tak Småhus Bålsta

   Omläggning av svarta tegelpannor och plåtdetaljer till småhus i Bålsta.

   Takomläggning av Villa Täby

   Takläggaren utförde en takomläggning med nya tegelpannor till villa i Täby.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    - Reception

    Nummer: 08-437 33 622
    Mail: offert@takläggaren.com

    Offert? Klicka här