Takläggning i Järfälla & Jakobsberg

Om du behöver ett professionellt och väletablerat takrenoveringsföretag för ett takarbete i Järfälla så har du hittat rätt. Vårt team på takfirman består av ett gäng skickliga hantverkare och takläggare som säkerställer att du får ett resultat du blir mer än nöjd med. Vi har utfört takläggningar, reparationer, underhåll och renoveringar i orter som Jakobsberg, Viksjö, Barkarby, Kallhäll, Stäket, Kungsängen och Norra Stockholm. Välkommen att höra av dig för att bli en av våra nöjda kunder du också.

Takomläggning

Vi hjälper er med takomläggning av alla slags takmaterial!

Takrenoveringar

Vi utför mindre reparationer, till större takrenoveringar av tegelpannor & betongtak

Takbyten

Vi kan hjälpa er byta ut er takbeklädnad 

Behöver du Hjälp med Takläggning?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Söker ni en Takläggare runt Järfälla & Jakobsberg? Takarbeten i bl.a. Jakobsberg, Viksjö, Barkarby, Kallhäll, Stäket, Kungsängen och Norra Stockholm

  Vi utför alla slags takarbeten i Järfälla med omnejd

  Precis som allt annat kräver tak regelbundet underhåll. Ju högre kvalitet på underhållet, desto mer sällan behövs det. Vår målsättning när vi tar uppdrag är att det ska dröja lång tid innan våra beställare behöver höra av sig till en takentreprenör igen. Vi utför takrenoveringar, takläggningar och annat, alltid med samma höga kvalitetskrav i Järfälla, Stäket, Kallhäll, Barkaby, Veddesta, Skälby, Berghem, Viksjö m.m.

  Boka ett hembesök, kostnadsfritt, och få en kostnadsfri offert

  Genom att använda kontaktformuläret nedan kan du boka ett kostnadsfritt hembesök. Vi kommer då och gör en grundlig besiktning av taket ifråga. Besöket mynnar ut i att vi räknar fram en detaljerad offert, helt utan kostnad.

  Kunniga takmontörer med brett kontaktnät i norra Stockholm

  Ingen utmaning är för stor eller för liten för att vi ska kunna ta oss an den. Alla våra takmontörer och hantverkare är utbildade och certifierade inom sina respektive yrkesområden. Vi lägger stor vikt vid att skapa arbetsplatser som är säkra och stör omgivningen så lite som möjligt. Vid särskilt utmanande arbeten har vi tillgång till ett brett nätverk av konsulter med specialistkompetenser som vi drar nytta av vid behov. Vi garanterar att du blir nöjd med resultatet av vårt arbete.

  Takarbete på privatbostad? Sänk kostnaden för jobbet med rotavdraget

  För byggjobb som utförs på eller i anslutning till din privatbostad har du rätt att göra rotavdrag. Med rotavdraget kan du sänka kostnaden för exempelvis en takläggning med upp till 30 procent, eller som mest 50 000 kronor. Vi hjälper dig med rotavdraget, fråga oss bara om “ROT” när du kontaktar oss.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   - Reception

   Nummer: 08-437 33 622
   Mail: offert@takläggaren.com

   Vanliga frågor Läs vanliga frågor som uppkommer vid takläggning i Stockholm

   Vad kostar det att renovera taket?

   Hur mycket kostar egentligen en takrenovering? Det kan vara svårt att svara på då det spelar in flera faktorer så som takmaterial, storlek på huset och hur stor skadan är. Men om ni vill mera säkert vad det skulle kosta så rekommenderar vi att ni kontaktar oss så kan vi se över er fastighet.

   Hur ofta bör man se över taket?

   Beroende på vilket takmaterial kan det skifta hur ofta ni behöver renovera taket. Plåt och betong bör vanligtvis ses över var 30:e år medan tegel kan hålla upp till 50. Om ni istället har papp så kan det vara bra att se över det var 20:e år. Läs gärna mer om våra tjänster kring papptak här.

   Behöver man ha en takstege installerad på taket?

   Som fastighetsägare behöver du följa rådande taksäkerhet som är utsatta av boverket. En av dessa regler är att ni ska ha en säker och fungerande takstege. Det är framförallt till för att takläggare och dylikt ska kunna arbeta och komma runt på taket. Vi hjälper er gärna med att se över er taksäkerhet.

   Är takomläggningar ROT-berättigade?

   Det finns en vanlig missuppfattning att takomläggningar inte gäller för ROT, men så länge du är en privatkund och äger fastigheten kan du ansöka om avdraget. För mera information kring ROT-avdraget så kan ni kontakta våra Takläggare eller läsa mer på Skatteverkets Hemsida.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Takläggaren hjälpte oss att renovera vår 1-plansvilla i Uppsala vid Skogsvägen. Taket hade flera takpannor som var i behov av utbyte och vi kom överens att lägga nya svarta tegelpannor. Taket blev klart under överenskommen tid och efter allt var klart så städade de upp efter sig.

   Max K, Uppsala

   Vi anlitade Takläggaren då en lägenhet i vår bostadsrättsförening var i behov av nya gipsväggar, fönster och fönsterdörrar. Deras projektledare och snickare var väldigt trevlig och höll oss uppdaterade under projektets gång. Noggranna och kunniga. Vi rekommenderar.

   Brf Fjällnäset 16, Sundbyberg

   Takläggaren är en takfirma som levererar bra priser och kvalitet. Vi anställde företaget för en takomläggning till vår villa i Vallentuna. Allt planerades väl och kom med fulla garantier. Hantverkarna var både snabba med återkoppling vid frågor och erbjöd fritt offert-besök.

   Erik G, Vallentuna

   Våra Takprojekt i Stockholm Nedanför kan ni se axplock av våra referensprojekt

   Takrenovering Flertal Villor Märsta

   Här utförde vi takrenoveringar till flertal av villor i Märsta.

   Nyläggning Tak Småhus Bålsta

   Omläggning av svarta tegelpannor och plåtdetaljer till småhus i Bålsta.

   Takomläggning av Villa Täby

   Takläggaren utförde en takomläggning med nya tegelpannor till villa i Täby.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    - Reception

    Nummer: 08-437 33 622
    Mail: offert@takläggaren.com

    Offert? Klicka här