Takläggning i Uppsala

Behöver du lägga om, renovera eller byta tak i Uppsala? Då har du kommit rätt! Vi är ett företag specialiserat på alla typer av takmaterial. Hos oss hittar du erfarna och skickliga takläggare som arbetar med takarbeten i bland annat Knivsta, Morgongåva, Tierp och Kapellgärdet.

Omläggning av Tak

Vi lägger om tegel-, plåt- och papptak.

Renovera Tak

Vi renoverar tak så att det håller i många år.

Takbyten

Vi byter ut alla typer av tak. 

Behöver du Hjälp med Takläggning?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


Din takspecialist i Uppsala Kontakta oss när du behöver professionellt utförda takarbeten i bland annat Salabacke, Rosendal, Alsike och Östhammar.

Byt ut ditt tak i Uppsala

Att renovera, lägga om eller helt byta ut sitt tak är en investering för framtiden. Taket är husets viktigaste skydd mot fukt och behöver därför besiktigas och renoveras med jämna mellanrum. Det är dessutom viktigt att taket läggs på ett bra sätt och enligt branschens alla regler. När du anlitar oss kan du känna dig trygg med att våra duktiga hantverkare och takspecialister kommer att utföra arbetet på rätt sätt. Allt för att du ska kunna njuta av ditt hus i många år framöver.

Letar du efter takläggare i Uppsala?

Vi är din lokala takfirma som finns där du är. Vi arbetar bland annat med tak i Salabacke, Kungsängen och Fålhagen. Kontakta oss för mer information eller för att begära offert. Kontakta oss gärna via formuläret nedan så återkommer vi till dig så snart vi kan. Våra offerter är naturligtvis kostnadsfria.

Takentreprenörer med rätt utbildning och kunskap

Oberoende av om du vill lägga om ett tegeltak, renovera ett shingeltak eller lägga ett helt nytt plåttak så har vi den kompetens du behöver. Vår målsättning är att du alltid ska kunna känna dig trygg med att resultatet vi levererar är det du förväntar dig. Därför har alla våra montörer rätt utbildning och kunskap för jobbet! Vi samarbetar med branschens ledande takentreprenörer och hos våra kunder finns både företag och privatpersoner. 

Kontakta oss för ett Kostnadsfritt Offert-förslag vid nästa Takläggning!

Kontakta oss gärna för referenser och information om våra tidigare arbeten. Vi är stolta över våra nöjda kunder och vår målsättning är att vara Uppsalas bästa alternativ för takarbeten!

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering


David
– Projektledare

Nummer: 08-437 33 622
Mail: offert@takläggaren.com

Kvalitetssäkrade tak i Uppsala Boka ett hembesök och få svar inom 48 timmar!

Få kostnadsförslag på takomläggning i Uppsala med omnejd

Oberoende av om du bor i Sunnersta, Nyby gård, Höganäs, Östhammar eller Gimo så står vi redo att hjälpa dig med stora och små takarbeten. Hos oss får du alltid ett rättvist pris på båda arbete och material. Innan vi gör en offert erbjuder vi ett kostnadsfritt hembesök där vi går igenom fastighetens förutsättningar och behov på plats. Tveka därför inte att höra av dig!

Välj en trygg takfirma från Uppsala!

Välj en firma som arbetar med kvalitet och kunskap när du vill lägga om, renovera eller byta tak i Uppsala. När du arbetar med oss garanterar vi:

  • Bra material

Vi arbetar med ledande leverantörer av takmaterial som uppfyller våra högt ställda kvalitetskrav.

  • Tak som håller

Ett tak ska hålla i många år, därför arbetar vi alltid med högkvalitativa material och lösningar.

  • Certifierade och kunniga

Våra montörer är kunniga och har många års erfarenhet. Dessutom har de rätt utbildning för jobbet.

Vanliga frågor Vanliga frågor kring Takläggning i Stockholm

Kan plåttak rosta?

För ett par år sedan började plåttak rosta redan efter 10 år men nuförtiden finns det nya modeller som har korrosionsskydd som motverkar rost. Däremot måste detta underhållas väl då om skyddet avtar kan taket börja rosta. Vi rekommenderar att ni ser över ert plåttak regelbundet.

När är det dags att lägga om taket?

Om ni har märkt att taket har börjat läcka så absolut dags att lägga om taket. Men helst vill man utföra en takläggning redan innan detta sker. Du kan hålla utkik för skadade takpannor, mossa eller fuktfläckar på vinden.

Behöver man ha en takstege?

Om du äger en fastighet behöver du följa rådande taksäkerhet som är utsatta av boverket. En av dessa regler är att ni ska ha en säker och fungerande takstege. Det är framförallt till för att takläggare och dylikt ska kunna arbeta och komma runt på taket. Vi hjälper er gärna med att se över er taksäkerhet.

Kan vi ansöka om ROT vid takläggning?

Det finns en vanlig missuppfattning att takläggningar inte gäller för ROT, men så länge du är en privatkund och äger fastigheten kan du ansöka om avdraget. För mera information kring ROT-avdraget så kan ni kontakta våra Takläggare eller läsa mer på Skatteverkets Hemsida.

Recensioner Se vad våra kunder säger

Kombyggtak hjälpte oss att renovera vår 1-plansvilla i Uppsala vid Skogsvägen. Taket hade flera takpannor som var i behov av utbyte och vi kom överens att lägga nya svarta tegelpannor. Taket blev klart under överenskommen tid och efter allt var klart så städade de upp efter sig.

Max K, Uppsala

Vi anlitade Kombyggtak då en lägenhet i vår bostadsrättsförening var i behov av nya gipsväggar, fönster och fönsterdörrar. Deras projektledare och snickare var väldigt trevlig och höll oss uppdaterade under projektets gång. Noggranna och kunniga. Vi rekommenderar.

Brf Fjällnäset 16, Sundbyberg

Kombyggtak är en takfirma som levererar bra priser och kvalitet. Vi anställde företaget för en takomläggning till vår villa i Vallentuna. Allt planerades väl och kom med fulla garantier. Hantverkarna var både snabba med återkoppling vid frågor och erbjöd fritt offert-besök.

Erik G, Vallentuna

Våra senaste Projekt Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

Takrenovering Flertal Villor Märsta

Kombyggtak utförde takrenoveringar till flertal av villor i Märsta.

Nyläggning Tak Småhus Bålsta

Omläggning av svarta tegelpannor och plåtdetaljer till småhus i Bålsta.

Takomläggning av Villa Täby

Kombyggtak utförde en takomläggning med nya tegelpannor till villa i Täby.

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering


David
– Projektledare

Nummer: 08-437 33 622
Mail: offert@takläggaren.com

Offert? Klicka här