Takläggning i Uppsala

Behöver du lägga om, renovera eller byta tak i Uppsala? Då har du kommit rätt! Vi är ett företag specialiserat på alla typer av takmaterial. Hos oss hittar du erfarna och skickliga takläggare som arbetar med takarbeten i bland annat Knivsta, Morgongåva, Tierp och Kapellgärdet.

Omläggning av Tak

Vi lägger om tegel-, plåt- och papptak.

Renovera Tak

Vi renoverar tak så att det håller i många år.

Takbyten

Vi byter ut alla typer av tak. 

Behöver du Hjälp med Takläggning?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Din takspecialist i Uppsala Kontakta oss när du behöver professionellt utförda takarbeten i bland annat Salabacke, Rosendal, Alsike och Östhammar.

  Byt ut ditt tak i Uppsala

  Att renovera, lägga om eller helt byta ut sitt tak är en investering för framtiden. Taket är husets viktigaste skydd mot fukt och behöver därför besiktigas och renoveras med jämna mellanrum. Det är dessutom viktigt att taket läggs på ett bra sätt och enligt branschens alla regler. När du anlitar oss kan du känna dig trygg med att våra duktiga hantverkare och takspecialister kommer att utföra arbetet på rätt sätt. Allt för att du ska kunna njuta av ditt hus i många år framöver.

  Letar du efter takläggare i Uppsala?

  Vi är din lokala takfirma som finns där du är. Vi arbetar bland annat med tak i Salabacke, Kungsängen och Fålhagen. Kontakta oss för mer information eller för att begära offert. Kontakta oss gärna via formuläret nedan så återkommer vi till dig så snart vi kan. Våra offerter är naturligtvis kostnadsfria.

  Takentreprenörer med rätt utbildning och kunskap

  Oberoende av om du vill lägga om ett tegeltak, renovera ett shingeltak eller lägga ett helt nytt plåttak så har vi den kompetens du behöver. Vår målsättning är att du alltid ska kunna känna dig trygg med att resultatet vi levererar är det du förväntar dig. Därför har alla våra montörer rätt utbildning och kunskap för jobbet! Vi samarbetar med branschens ledande takentreprenörer och hos våra kunder finns både företag och privatpersoner. 

  Kontakta oss för ett Kostnadsfritt Offert-förslag vid nästa Takläggning!

  Kontakta oss gärna för referenser och information om våra tidigare arbeten. Vi är stolta över våra nöjda kunder och vår målsättning är att vara Uppsalas bästa alternativ för takarbeten!

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   - Reception

   Nummer: 08-437 33 622
   Mail: offert@takläggaren.com

   Kvalitetssäkrade tak i Uppsala Boka ett hembesök och få svar inom 48 timmar!

   Få kostnadsförslag på takomläggning i Uppsala med omnejd

   Oberoende av om du bor i Sunnersta, Nyby gård, Höganäs, Östhammar eller Gimo så står vi redo att hjälpa dig med stora och små takarbeten. Hos oss får du alltid ett rättvist pris på båda arbete och material. Innan vi gör en offert erbjuder vi ett kostnadsfritt hembesök där vi går igenom fastighetens förutsättningar och behov på plats. Tveka därför inte att höra av dig!

   Välj en trygg takfirma från Uppsala!

   Välj en firma som arbetar med kvalitet och kunskap när du vill lägga om, renovera eller byta tak i Uppsala. När du arbetar med oss garanterar vi:

   • Bra material

   Vi arbetar med ledande leverantörer av takmaterial som uppfyller våra högt ställda kvalitetskrav.

   • Tak som håller

   Ett tak ska hålla i många år, därför arbetar vi alltid med högkvalitativa material och lösningar.

   • Certifierade och kunniga

   Våra montörer är kunniga och har många års erfarenhet. Dessutom har de rätt utbildning för jobbet. Vår takfirma arbetar såklart i närliggande områden till Uppsala, vi har bland annat ett arbetslag inom takläggning i Enköping med mera.

   Vanliga frågor Läs vanliga frågor som uppkommer vid takläggning i Stockholm

   Vad kostar det att renovera taket?

   Hur mycket kostar egentligen en takrenovering? Det kan vara svårt att svara på då det spelar in flera faktorer så som takmaterial, storlek på huset och hur stor skadan är. Men om ni vill mera säkert vad det skulle kosta så rekommenderar vi att ni kontaktar oss så kan vi se över er fastighet.

   Hur ofta bör man se över taket?

   Beroende på vilket takmaterial kan det skifta hur ofta ni behöver renovera taket. Plåt och betong bör vanligtvis ses över var 30:e år medan tegel kan hålla upp till 50. Om ni istället har papp så kan det vara bra att se över det var 20:e år. Läs gärna mer om våra tjänster kring papptak här.

   Behöver man ha en takstege installerad på taket?

   Som fastighetsägare behöver du följa rådande taksäkerhet som är utsatta av boverket. En av dessa regler är att ni ska ha en säker och fungerande takstege. Det är framförallt till för att takläggare och dylikt ska kunna arbeta och komma runt på taket. Vi hjälper er gärna med att se över er taksäkerhet.

   Är takomläggningar ROT-berättigade?

   Det finns en vanlig missuppfattning att takomläggningar inte gäller för ROT, men så länge du är en privatkund och äger fastigheten kan du ansöka om avdraget. För mera information kring ROT-avdraget så kan ni kontakta våra Takläggare eller läsa mer på Skatteverkets Hemsida.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Takläggaren hjälpte oss att renovera vår 1-plansvilla i Uppsala vid Skogsvägen. Taket hade flera takpannor som var i behov av utbyte och vi kom överens att lägga nya svarta tegelpannor. Taket blev klart under överenskommen tid och efter allt var klart så städade de upp efter sig.

   Max K, Uppsala

   Vi anlitade Takläggaren då en lägenhet i vår bostadsrättsförening var i behov av nya gipsväggar, fönster och fönsterdörrar. Deras projektledare och snickare var väldigt trevlig och höll oss uppdaterade under projektets gång. Noggranna och kunniga. Vi rekommenderar.

   Brf Fjällnäset 16, Sundbyberg

   Takläggaren är en takfirma som levererar bra priser och kvalitet. Vi anställde företaget för en takomläggning till vår villa i Vallentuna. Allt planerades väl och kom med fulla garantier. Hantverkarna var både snabba med återkoppling vid frågor och erbjöd fritt offert-besök.

   Erik G, Vallentuna

   Våra Takprojekt i Stockholm Nedanför kan ni se axplock av våra referensprojekt

   Takrenovering Flertal Villor Märsta

   Här utförde vi takrenoveringar till flertal av villor i Märsta.

   Nyläggning Tak Småhus Bålsta

   Omläggning av svarta tegelpannor och plåtdetaljer till småhus i Bålsta.

   Takomläggning av Villa Täby

   Takläggaren utförde en takomläggning med nya tegelpannor till villa i Täby.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    - Reception

    Nummer: 08-437 33 622
    Mail: offert@takläggaren.com

    Offert? Klicka här