Takläggning i Vallentuna

Du har hittat fram till ett seriöst och väletablerat takrenoveringsföretag som jobbar i Vallentuna med omnejd. Våra auktoriserade hantverkare kan helt säkert hjälpa dig med ditt tak. Vi utför renoveringar, reparationer och takläggning oavsett material och typ av fastighet. Hittills har vi nöjda kunder i orter som Karby, Erikslund, Gribbylund, Täby och Enebyberg. Om du finns i trakterna av Vallentuna och behöver någon form av takarbete, hör av dig och bli en av våra nöjda kunder du också.

Takomläggning

Behöver ni hjälp med att lägga om taket? Vi arbetar med alla slags takmaterial!

Takrenoveringar

Vi har många års erfarenhet inom takrenoveringar av både större & mindre takprojekt!

Takbyten

Är det dags att byta taket? I så fall kan ni kontakta våra erfarna takläggare!

Behöver du Hjälp med Takläggning?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Allt inom Takläggning i Vallentuna Takarbeten i bl.a. Karby, Erikslund, Gribbylund, Täby och Enebyberg

  Vi tar hand om allt inom takarbeten i Vallentuna 

  Det finns inget uppdrag inom tak som är för stort eller för litet för att våra takmontörer ska kunna ta sig an det.

  • Takrenovering – Vi renoverar ditt tak så att det håller för många, många år framöver.
  • Reparationer – Vi utför mindre reparationer, återställer taket så att det blir bättre än det var innan.
  • Takläggning – Vi lägger tegel, plåt och takpapp. Estetiskt och funktionellt.
  • Totalentreprenad – Stora eller små projekt, med oss får du en totalentreprenör som tar jobbet från start till mål.

  Få svar på din förfrågan inom 48 timmar

  Om du har ett takarbete som väntar på att bli gjort är det dags att göra slag i saken. Kontakta oss och boka in oss på ett kostnadsfritt hembesök, vi återkopplar inom 48 timmar.

  Kunniga takentreprenörer säkerställer resultat av kvalitet

  Vårt arbetslag består av ett gäng skickliga hantverkare som alla har lång yrkesrutin och utbildning. När du anlitar oss kan du därför vara säker på att du får takreparationen, takläggningen eller renoveringen utförd på ett fackmannamässigt sätt. Vid sidan av det samarbetar vi endast med etablerade och pålitliga materialleverantörer oavsett om det handlar om shingel, takpapp, plåt, isolering eller andra material.

  Boka ett hembesök och få svar inom 48 timmar

  Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök redan idag. Under besöket inspekterar vi taket och bildar oss en uppfattning om underhållet som krävs. Därefter får du en offert av oss, också den utan kostnad.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   - Reception

   Nummer: 08-437 33 622
   Mail: offert@takläggaren.com

   Dags för att Renovera Taket i Vallentuna? Boka ett hembesök och få svar inom 48 timmar!

   Våra målgrupper 

   • Företagare – Vi letar alltid efter nya företag att samarbeta med. Kontakta oss om ni behöver underhållning för taket på ert kontor eller er lagerlokal.
   • Fastighetsägare – Våra takarbeten genomförs alltid med målsättningen att de ska vara värdeökande. Du som fastighetsägare som jobbar med fastighetsutveckling är välkommen att höra av dig så höjer vi både det ekonomiska värdet och bruksvärdet på ditt fastighetsbestånd.
   • Privatpersoner – Vi har hjälpt mängder med hus- och villaägare att undvika merkostnader på sikt. Kontakta oss för att säkerställa att du inte drabbas exempelvis av fuktskador på grund av ett läckande tak.
   • Bostadsrättsföreningar – Dags att se över takisoleringen för att minska föreningens uppvärmningskostnader? Dags för underhåll i förebyggande syfte? Hör av er så får ni ett bra pris.

   Takarbete på din privatbostad? Sänk kostnaden med rotavdraget

   Om du vill att vi ska genomföra ett takarbete på din privatbostad så har du rätt att göra rotavdrag på arbetskostnaden. Du kan därigenom sänka totalkostnaden med upp till 30 procent, eller som mest 50 000 kronor. Fråga oss om rotavdrag när du hör av dig till oss så hjälper vi dig.

   Har du funderingar eller frågor? Kontakta oss!

   Hör av dig till oss och prata om tak. Vi står redo att svara på frågor om stort och smått. Efteråt återkopplar vi med ett kostnadsförslag som du får utan kostnad och krav på motprestation.

   Vanliga frågor Läs vanliga frågor som uppkommer vid takläggning i Stockholm

   Vad kostar det att renovera taket?

   Hur mycket kostar egentligen en takrenovering? Det kan vara svårt att svara på då det spelar in flera faktorer så som takmaterial, storlek på huset och hur stor skadan är. Men om ni vill mera säkert vad det skulle kosta så rekommenderar vi att ni kontaktar oss så kan vi se över er fastighet.

   Hur ofta bör man se över taket?

   Beroende på vilket takmaterial kan det skifta hur ofta ni behöver renovera taket. Plåt och betong bör vanligtvis ses över var 30:e år medan tegel kan hålla upp till 50. Om ni istället har papp så kan det vara bra att se över det var 20:e år. Läs gärna mer om våra tjänster kring papptak här.

   Behöver man ha en takstege installerad på taket?

   Som fastighetsägare behöver du följa rådande taksäkerhet som är utsatta av boverket. En av dessa regler är att ni ska ha en säker och fungerande takstege. Det är framförallt till för att takläggare och dylikt ska kunna arbeta och komma runt på taket. Vi hjälper er gärna med att se över er taksäkerhet.

   Är takomläggningar ROT-berättigade?

   Det finns en vanlig missuppfattning att takomläggningar inte gäller för ROT, men så länge du är en privatkund och äger fastigheten kan du ansöka om avdraget. För mera information kring ROT-avdraget så kan ni kontakta våra Takläggare eller läsa mer på Skatteverkets Hemsida.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Takläggaren hjälpte oss att renovera vår 1-plansvilla i Uppsala vid Skogsvägen. Taket hade flera takpannor som var i behov av utbyte och vi kom överens att lägga nya svarta tegelpannor. Taket blev klart under överenskommen tid och efter allt var klart så städade de upp efter sig.

   Max K, Uppsala

   Vi anlitade Takläggaren då en lägenhet i vår bostadsrättsförening var i behov av nya gipsväggar, fönster och fönsterdörrar. Deras projektledare och snickare var väldigt trevlig och höll oss uppdaterade under projektets gång. Noggranna och kunniga. Vi rekommenderar.

   Brf Fjällnäset 16, Sundbyberg

   Takläggaren är en takfirma som levererar bra priser och kvalitet. Vi anställde företaget för en takomläggning till vår villa i Vallentuna. Allt planerades väl och kom med fulla garantier. Hantverkarna var både snabba med återkoppling vid frågor och erbjöd fritt offert-besök.

   Erik G, Vallentuna

   Våra Takprojekt i Stockholm Nedanför kan ni se axplock av våra referensprojekt

   Takrenovering Flertal Villor Märsta

   Här utförde vi takrenoveringar till flertal av villor i Märsta.

   Nyläggning Tak Småhus Bålsta

   Omläggning av svarta tegelpannor och plåtdetaljer till småhus i Bålsta.

   Takomläggning av Villa Täby

   Takläggaren utförde en takomläggning med nya tegelpannor till villa i Täby.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    - Reception

    Nummer: 08-437 33 622
    Mail: offert@takläggaren.com

    Offert? Klicka här