Takläggning i Sigtuna

Om du behöver ett professionellt och väletablerat takrenoveringsföretag för ett takarbete i Sigtuna så har du hittat rätt. Vårt team består av ett gäng skickliga hantverkare och takarbetare som säkerställer att du får ett resultat du blir mer än nöjd med. Vi har utfört takläggningar, reparationer, underhåll och renoveringar i orter som Arlanda, Odensala, Uppsala, Knivsta och Rosersberg. Välkommen att höra av dig för att bli en av våra nöjda kunder du också.

Takomläggning

Vi hjälper er med takomläggning av alla slags takmaterial!

Takrenoveringar

Vi utför mindre reparationer, till större takrenoveringar av tegelpannor & betongtak

Takbyten

Vi kan hjälpa er byta ut er takbeklädnad 

Behöver du Hjälp med Takläggning?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


Allt inom Takläggning i Sigtuna Takarbeten i bl.a. Arlanda, Odensala, Uppsala, Knivsta & Rosersberg

Vi utför alla slags takarbeten i Sigtuna med omnejd

Precis som allt annat kräver tak regelbundet underhåll. Ju högre kvalitet på underhållet, desto mer sällan behövs det. Vår målsättning när vi tar uppdrag är att det ska dröja lång tid innan våra beställare behöver höra av sig till en takentreprenör igen. Vi utför takrenoveringar, takläggningar och annat, alltid med samma höga kvalitetskrav.

Boka ett hembesök, kostnadsfritt, och få en kostnadsfri offert

Genom att använda kontaktformuläret nedan kan du boka ett kostnadsfritt hembesök. Vi kommer då och gör en grundlig besiktning av taket ifråga. Besöket mynnar ut i att vi räknar fram en detaljerad offert, helt utan kostnad.

Kunniga takmontörer med brett kontaktnät

Ingen utmaning är för stor eller för liten för att vi ska kunna ta oss an den. Alla våra takmontörer och hantverkare är utbildade och certifierade inom sina respektive yrkesområden. Vi lägger stor vikt vid att skapa arbetsplatser som är säkra och stör omgivningen så lite som möjligt. Vid särskilt utmanande arbeten har vi tillgång till ett brett nätverk av konsulter med specialistkompetenser som vi drar nytta av vid behov. Vi garanterar att du blir nöjd med resultatet av vårt arbete.

Takarbete på privatbostad? Sänk kostnaden för jobbet med rotavdraget

För byggjobb som utförs på eller i anslutning till din privatbostad har du rätt att göra rotavdrag. Med rotavdraget kan du sänka kostnaden för exempelvis en takläggning med upp till 30 procent, eller som mest 50 000 kronor. Vi hjälper dig med rotavdraget, fråga oss bara om “ROT” när du kontaktar oss.

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering


David
– Projektledare

Nummer: 08-437 33 622
Mail: offert@takläggaren.com

Säkra och trygga Takomläggningar i Sigtuna Boka ett hembesök och få svar inom 48 timmar!

Våra målgrupper 

Om du är företagare, fastighetsägare, privatperson eller representerar en bostadsrättsförening är du välkommen att höra dig till oss. Vi kan hjälpa dig med allt från plåt- till sedum- och shingeltak. Underhåll och mycket annat.

När du anlitar oss garanterar vi:

  • Att du kommer bli nöjd – Du kommer få ett långsiktigt hållbart resultat av hög kvalitet.
  • Att jobbet utförs med hänsyn till miljön – Vi arbetar löpande med att utveckla våra arbetsmetoder och hitta nya material som påverkar miljön så lite som möjligt.
  • Kvalitet och bra priser – Effektiv planering leder till effektivt utförda och kvalitativa takarbeten till rimliga priser.

Kontakta oss och prata takarbeten i Sigtuna!

Funderar du på om du ska byta ut ditt papptak till ett plåttak? Misstänker du att du skulle kunna spara pengar på uppvärmningskostnader genom att förbättra takets isolering? Oavsett vad du har för fråga – så länge den handlar om tak – står vi redo att hjälpa dig. Kontakta oss redan idag så får du en kostnadsfri offert. Sedan sätter vi igång med jobbet så snabbt som möjligt efter överenskommelse.

Vanliga frågor Vanliga frågor kring Takläggning i Stockholm

Kan plåttak rosta?

För ett par år sedan började plåttak rosta redan efter 10 år men nuförtiden finns det nya modeller som har korrosionsskydd som motverkar rost. Däremot måste detta underhållas väl då om skyddet avtar kan taket börja rosta. Vi rekommenderar att ni ser över ert plåttak regelbundet.

När är det dags att lägga om taket?

Om ni har märkt att taket har börjat läcka så absolut dags att lägga om taket. Men helst vill man utföra en takläggning redan innan detta sker. Du kan hålla utkik för skadade takpannor, mossa eller fuktfläckar på vinden.

Behöver man ha en takstege?

Om du äger en fastighet behöver du följa rådande taksäkerhet som är utsatta av boverket. En av dessa regler är att ni ska ha en säker och fungerande takstege. Det är framförallt till för att takläggare och dylikt ska kunna arbeta och komma runt på taket. Vi hjälper er gärna med att se över er taksäkerhet.

Kan vi ansöka om ROT vid takläggning?

Det finns en vanlig missuppfattning att takläggningar inte gäller för ROT, men så länge du är en privatkund och äger fastigheten kan du ansöka om avdraget. För mera information kring ROT-avdraget så kan ni kontakta våra Takläggare eller läsa mer på Skatteverkets Hemsida.

Recensioner Se vad våra kunder säger

Kombyggtak hjälpte oss att renovera vår 1-plansvilla i Uppsala vid Skogsvägen. Taket hade flera takpannor som var i behov av utbyte och vi kom överens att lägga nya svarta tegelpannor. Taket blev klart under överenskommen tid och efter allt var klart så städade de upp efter sig.

Max K, Uppsala

Vi anlitade Kombyggtak då en lägenhet i vår bostadsrättsförening var i behov av nya gipsväggar, fönster och fönsterdörrar. Deras projektledare och snickare var väldigt trevlig och höll oss uppdaterade under projektets gång. Noggranna och kunniga. Vi rekommenderar.

Brf Fjällnäset 16, Sundbyberg

Kombyggtak är en takfirma som levererar bra priser och kvalitet. Vi anställde företaget för en takomläggning till vår villa i Vallentuna. Allt planerades väl och kom med fulla garantier. Hantverkarna var både snabba med återkoppling vid frågor och erbjöd fritt offert-besök.

Erik G, Vallentuna

Våra senaste Projekt Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

Takrenovering Flertal Villor Märsta

Kombyggtak utförde takrenoveringar till flertal av villor i Märsta.

Nyläggning Tak Småhus Bålsta

Omläggning av svarta tegelpannor och plåtdetaljer till småhus i Bålsta.

Takomläggning av Villa Täby

Kombyggtak utförde en takomläggning med nya tegelpannor till villa i Täby.

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering


David
– Projektledare

Nummer: 08-437 33 622
Mail: offert@takläggaren.com

Offert? Klicka här