Takläggare i Knivsta

Har du ett hus i Knivsta, Uppsala, Upplands Väsby eller Gottröra? Funderar du på att besiktiga, renovera eller byta ut ditt tak? Då har du kommit rätt! Vi är regionens ledande företag inom alla typer av takarbeten och våra skickliga montörer och takläggare kan hjälpa dig oberoende av vilken typ av tak din fastighet har.

Lägga om Tak

Vi lägger om tak i bland annat tegel och papp.

Renovering av Tak

Vi renoverar tak så att det behåller sin funktion.

Byten av Tak

Vi byter ut hela takkonstruktioner på privata och kommersiella fastigheter. 

Behöver du Hjälp med Takläggning?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Takläggning i Knivsta Vi arbetar i hela Knivsta-området och tar oss an små och stora uppdrag i bland annat Alsike, Tuna och Märsta. Vi jobbar lokalt för att vi vill känna våra kunder och deras specifika förutsättningar.

  Takentreprenad i Knivsta

  Oberoende av om du vill byta ut delar av ett tegeltak, renovera eller plåttak eller lägga ett helt nytt sedumtak så har vi den kompetens och utrustning som behövs. Eftersom vi har många års erfarenhet kan du känna dig trygg med att vi kan utföra uppdraget på bästa sätt samtidigt som vi håller både tidplan och budget. Vi är Knivstas ledande takentreprenör och jobbar med ett stort antal privata och kommersiella kunder. Våra nöjda kunder är något som vi är väldigt stolta över och vi berättar gärna om våra referensprojekt.

  Få svar på din förfrågan inom 48 timmar

  Om du har ett takarbete som väntar på att bli gjort är det dags att göra slag i saken. Kontakta oss och boka in oss på ett kostnadsfritt hembesök, vi återkopplar inom 48 timmar.

  Investera i ditt tak

  Taket är ett viktigt skydd mot köld och väta och ett tak som inte fungerar leder på sikt till fukt- och mögelskador. Därför är det viktigt att inte vänta tills du upptäcker problem utan att besiktiga och renovera taket med jämna mellanrum. Att renovera, byta ut eller lägga om taket är en investering för framtiden då det förlänger livslängden på ditt hus. Kontakta oss gärna för att få mer information om våra tjänster. Vi kommer gärna ut till dig för att titta på din fastighet och ta fram ett förslag som utgår från dina specifika behov.

  Få kostnadsförlag på takarbeten

  Om du står inför en takrenovering eller omläggning av tak i Knivsta-området ska du inte tveka att kontakta oss. Vi tar gärna fram en kostnadsfri offert på arbete och material. Du går gärna använda kontaktformuläret på sidan så återkommer vi till dig så snart vi kan.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   - Reception

   Nummer: 08-437 33 622
   Mail: offert@takläggaren.com

   Dags för att Renovera Taket i Knivsta? Boka ett hembesök med en av våra takläggare och få svar inom 48 timmar!

   Kvalitetstak i Knivsta

   Det är viktigt att taket håller god kvalitet för att vara hållbart och långlivat. Därför arbetar vi bara med material och leverantörer som lever upp till våra högt ställda krav. Då vi har arbetat med tak under många år har vi goda upparbetade kontakter med ledande leverantörer och kan ge dig som kund bra priser på högkvalitativt takmaterial. Allt för att du ska kunna fortsätta att leva och bo i en torr och hälsosam fastighet under många år framöver.

   Knivstas ledande takmontörer

   Välj en firma som arbetar med kvalitet och kunskap, det lönar sig i längden. När du väljer oss kan vi garantera: 

   • Certifierade montörer

   Våra montörer är kunniga och har arbetat med takarbeten i många år.

   •  Totalentreprenad på takarbeten

   Vi tar oss an totalentreprenad på alla typer av takarbeten så att det blir enklare för dig som kund.

   •  Nöjda kunder

   Ett väl utfört arbete ger många nöjda kunder, titta gärna på våra referenser.

   Vanliga frågor Läs vanliga frågor som uppkommer vid takläggning i Stockholm

   Vad kostar det att renovera taket?

   Hur mycket kostar egentligen en takrenovering? Det kan vara svårt att svara på då det spelar in flera faktorer så som takmaterial, storlek på huset och hur stor skadan är. Men om ni vill mera säkert vad det skulle kosta så rekommenderar vi att ni kontaktar oss så kan vi se över er fastighet.

   Hur ofta bör man se över taket?

   Beroende på vilket takmaterial kan det skifta hur ofta ni behöver renovera taket. Plåt och betong bör vanligtvis ses över var 30:e år medan tegel kan hålla upp till 50. Om ni istället har papp så kan det vara bra att se över det var 20:e år. Läs gärna mer om våra tjänster kring papptak här.

   Behöver man ha en takstege installerad på taket?

   Som fastighetsägare behöver du följa rådande taksäkerhet som är utsatta av boverket. En av dessa regler är att ni ska ha en säker och fungerande takstege. Det är framförallt till för att takläggare och dylikt ska kunna arbeta och komma runt på taket. Vi hjälper er gärna med att se över er taksäkerhet.

   Är takomläggningar ROT-berättigade?

   Det finns en vanlig missuppfattning att takomläggningar inte gäller för ROT, men så länge du är en privatkund och äger fastigheten kan du ansöka om avdraget. För mera information kring ROT-avdraget så kan ni kontakta våra Takläggare eller läsa mer på Skatteverkets Hemsida.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Takläggaren hjälpte oss att renovera vår 1-plansvilla i Uppsala vid Skogsvägen. Taket hade flera takpannor som var i behov av utbyte och vi kom överens att lägga nya svarta tegelpannor. Taket blev klart under överenskommen tid och efter allt var klart så städade de upp efter sig.

   Max K, Uppsala

   Vi anlitade Takläggaren då en lägenhet i vår bostadsrättsförening var i behov av nya gipsväggar, fönster och fönsterdörrar. Deras projektledare och snickare var väldigt trevlig och höll oss uppdaterade under projektets gång. Noggranna och kunniga. Vi rekommenderar.

   Brf Fjällnäset 16, Sundbyberg

   Takläggaren är en takfirma som levererar bra priser och kvalitet. Vi anställde företaget för en takomläggning till vår villa i Vallentuna. Allt planerades väl och kom med fulla garantier. Hantverkarna var både snabba med återkoppling vid frågor och erbjöd fritt offert-besök.

   Erik G, Vallentuna

   Våra Takprojekt i Stockholm Nedanför kan ni se axplock av våra referensprojekt

   Takrenovering Flertal Villor Märsta

   Här utförde vi takrenoveringar till flertal av villor i Märsta.

   Nyläggning Tak Småhus Bålsta

   Omläggning av svarta tegelpannor och plåtdetaljer till småhus i Bålsta.

   Takomläggning av Villa Täby

   Takläggaren utförde en takomläggning med nya tegelpannor till villa i Täby.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    - Reception

    Nummer: 08-437 33 622
    Mail: offert@takläggaren.com

    Offert? Klicka här