Takläggning i Knivsta

Har du ett hus i Uppsala, Upplands Väsby eller Gottröra? Funderar du på att besiktiga, renovera eller byta ut ditt tak? Då har du kommit rätt! Vi är regionens ledande företag inom alla typer av takarbeten och våra skickliga montörer och takläggare kan hjälpa dig oberoende av vilken typ av tak din fastighet har.

Lägga om Tak

Vi lägger om tak i bland annat tegel och papp.

Renovering av Tak

Vi renoverar tak så att det behåller sin funktion.

Byten av Tak

Vi byter ut hela takkonstruktioner på privata och kommersiella fastigheter. 

Behöver du Hjälp med Takläggning?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


Ditt lokala Takproffs i Knivsta Vi arbetar i hela Knivsta-området och tar oss an små och stora uppdrag i bland annat Alsike, Tuna och Märsta. Vi jobbar lokalt för att vi vill känna våra kunder och deras specifika förutsättningar.

Takentreprenad i Knivsta

Oberoende av om du vill byta ut delar av ett tegeltak, renovera eller plåttak eller lägga ett helt nytt sedumtak så har vi den kompetens och utrustning som behövs. Eftersom vi har många års erfarenhet kan du känna dig trygg med att vi kan utföra uppdraget på bästa sätt samtidigt som vi håller både tidplan och budget. Vi är Knivstas ledande takentreprenör och jobbar med ett stort antal privata och kommersiella kunder. Våra nöjda kunder är något som vi är väldigt stolta över och vi berättar gärna om våra referensprojekt.

Få svar på din förfrågan inom 48 timmar

Om du har ett takarbete som väntar på att bli gjort är det dags att göra slag i saken. Kontakta oss och boka in oss på ett kostnadsfritt hembesök, vi återkopplar inom 48 timmar.

Investera i ditt tak

Taket är ett viktigt skydd mot köld och väta och ett tak som inte fungerar leder på sikt till fukt- och mögelskador. Därför är det viktigt att inte vänta tills du upptäcker problem utan att besiktiga och renovera taket med jämna mellanrum. Att renovera, byta ut eller lägga om taket är en investering för framtiden då det förlänger livslängden på ditt hus. Kontakta oss gärna för att få mer information om våra tjänster. Vi kommer gärna ut till dig för att titta på din fastighet och ta fram ett förslag som utgår från dina specifika behov.

Få kostnadsförlag på takarbeten

Om du står inför en takrenovering eller omläggning av tak i Knivsta-området ska du inte tveka att kontakta oss. Vi tar gärna fram en kostnadsfri offert på arbete och material. Du går gärna använda kontaktformuläret på sidan så återkommer vi till dig så snart vi kan.

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering


David
– Projektledare

Nummer: 08-437 33 622
Mail: offert@takläggaren.com

Dags för att Renovera Taket i Knivsta? Boka ett hembesök med en av våra takläggare och få svar inom 48 timmar!

Kvalitetstak i Knivsta

Det är viktigt att taket håller god kvalitet för att vara hållbart och långlivat. Därför arbetar vi bara med material och leverantörer som lever upp till våra högt ställda krav. Då vi har arbetat med tak under många år har vi goda upparbetade kontakter med ledande leverantörer och kan ge dig som kund bra priser på högkvalitativt takmaterial. Allt för att du ska kunna fortsätta att leva och bo i en torr och hälsosam fastighet under många år framöver.

Knivstas ledande takmontörer

Välj en firma som arbetar med kvalitet och kunskap, det lönar sig i längden. När du väljer oss kan vi garantera: 

  • Certifierade montörer

Våra montörer är kunniga och har arbetat med takarbeten i många år.

  •  Totalentreprenad på takarbeten

Vi tar oss an totalentreprenad på alla typer av takarbeten så att det blir enklare för dig som kund.

  •  Nöjda kunder

Ett väl utfört arbete ger många nöjda kunder, titta gärna på våra referenser.

Vanliga frågor Vanliga frågor kring Takläggning i Stockholm

Kan plåttak rosta?

För ett par år sedan började plåttak rosta redan efter 10 år men nuförtiden finns det nya modeller som har korrosionsskydd som motverkar rost. Däremot måste detta underhållas väl då om skyddet avtar kan taket börja rosta. Vi rekommenderar att ni ser över ert plåttak regelbundet.

När är det dags att lägga om taket?

Om ni har märkt att taket har börjat läcka så absolut dags att lägga om taket. Men helst vill man utföra en takläggning redan innan detta sker. Du kan hålla utkik för skadade takpannor, mossa eller fuktfläckar på vinden.

Behöver man ha en takstege?

Om du äger en fastighet behöver du följa rådande taksäkerhet som är utsatta av boverket. En av dessa regler är att ni ska ha en säker och fungerande takstege. Det är framförallt till för att takläggare och dylikt ska kunna arbeta och komma runt på taket. Vi hjälper er gärna med att se över er taksäkerhet.

Kan vi ansöka om ROT vid takläggning?

Det finns en vanlig missuppfattning att takläggningar inte gäller för ROT, men så länge du är en privatkund och äger fastigheten kan du ansöka om avdraget. För mera information kring ROT-avdraget så kan ni kontakta våra Takläggare eller läsa mer på Skatteverkets Hemsida.

Recensioner Se vad våra kunder säger

Kombyggtak hjälpte oss att renovera vår 1-plansvilla i Uppsala vid Skogsvägen. Taket hade flera takpannor som var i behov av utbyte och vi kom överens att lägga nya svarta tegelpannor. Taket blev klart under överenskommen tid och efter allt var klart så städade de upp efter sig.

Max K, Uppsala

Vi anlitade Kombyggtak då en lägenhet i vår bostadsrättsförening var i behov av nya gipsväggar, fönster och fönsterdörrar. Deras projektledare och snickare var väldigt trevlig och höll oss uppdaterade under projektets gång. Noggranna och kunniga. Vi rekommenderar.

Brf Fjällnäset 16, Sundbyberg

Kombyggtak är en takfirma som levererar bra priser och kvalitet. Vi anställde företaget för en takomläggning till vår villa i Vallentuna. Allt planerades väl och kom med fulla garantier. Hantverkarna var både snabba med återkoppling vid frågor och erbjöd fritt offert-besök.

Erik G, Vallentuna

Våra senaste Projekt Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

Takrenovering Flertal Villor Märsta

Kombyggtak utförde takrenoveringar till flertal av villor i Märsta.

Nyläggning Tak Småhus Bålsta

Omläggning av svarta tegelpannor och plåtdetaljer till småhus i Bålsta.

Takomläggning av Villa Täby

Kombyggtak utförde en takomläggning med nya tegelpannor till villa i Täby.

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering


David
– Projektledare

Nummer: 08-437 33 622
Mail: offert@takläggaren.com

Offert? Klicka här