Takläggning i Danderyd & Djursholm

Taket är fastighetens viktigaste skydd mot väta. Ett tätt och välfungerande tak är ett måste för att slippa fuktskador och andra obehagliga överraskningar. När det är dags för omläggning, renovering eller byte av tak i Danderyd är vi ditt självklara val. Vi arbetar med takarbeten i bland annat Djursholm, Enebyberg, Inverness, Sjöberg och Nora.

Takomläggning

Tak som håller i många år är en bra investering.

Renovera Tak

Vi lägger nytt eller renoverar tak i alla material.

Omläggning av Tak

Vi lägger om tak för längre hållbarhet. 

Behöver du Hjälp med Takläggning?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Söker ni en Takläggare i Danderyd? Takarbeten i bland annat Klingsta, Mörby, Långängen, Kärrdal och Djursholm

  Anlita proffs på tak i Danderyd

  Vi lägger om och renoverar alla typer av tak, exempelvis tegel, plåt- papp- och shingeltak. Vårt arbetsfält är Bålsta med omnejd och vi finns bland annat i Stocksund, Svalnäs, Ösby, Ekeby och Lahäll. Vänta inte tills skadan redan har skett utan besiktiga taket med jämna mellanrum för att undvika problem i framtiden. Ett tak som får professionellt underhåll håller längre och du slipper vattenskador som i värsta fall kan bli mycket kostsamma. Anlita alltid proffs för bästa resultat!

  En lokal takfirma i Djursholm

  Vår målsättning är att vara ditt lokala alternativ runt Djursholm – vi finns där du finns. Om din fastighet finns i Danderyd eller Djursholm spelar ingen roll för oss. Vi kan de lokala förutsättningar som finns och står redo att hjälpa dig med alla slags takarbeten. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor!

  Totalentreprenad för tak kring Danderyd

  Varför anlita flera när du kan anlita oss? Vi erbjuder totalentreprenad på takarbeten för både företag och privatpersoner. Med ett totalentreprenad slipper du ha kontakt med flera olika leverantörer som har hand om olika moment i arbetet. Vi tar hand om projektledning från början till slut. Vid behov tar vi in den kompetens som behövs, allt för att resultatet ska bli så bra som möjligt.

  Vår kompetens är din trygghet

  Att renovera, lägga om eller bygga nytt tak kräver både erfarenhet och utbildning. Vårt företag har i många år arbetat med takarbeten och kan därför utföra alla slags takarbeten. Naturligtvis ser vi till så att vår personal har den utrustning och kunskap som behövs för att kunna göra arbetet både tryggt och enligt branschens alla regler.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   - Reception

   Nummer: 08-437 33 622
   Mail: offert@takläggaren.com

   Vanliga frågor Läs vanliga frågor som uppkommer vid takläggning i Stockholm

   Vad kostar det att renovera taket?

   Hur mycket kostar egentligen en takrenovering? Det kan vara svårt att svara på då det spelar in flera faktorer så som takmaterial, storlek på huset och hur stor skadan är. Men om ni vill mera säkert vad det skulle kosta så rekommenderar vi att ni kontaktar oss så kan vi se över er fastighet.

   Hur ofta bör man se över taket?

   Beroende på vilket takmaterial kan det skifta hur ofta ni behöver renovera taket. Plåt och betong bör vanligtvis ses över var 30:e år medan tegel kan hålla upp till 50. Om ni istället har papp så kan det vara bra att se över det var 20:e år. Läs gärna mer om våra tjänster kring papptak här.

   Behöver man ha en takstege installerad på taket?

   Som fastighetsägare behöver du följa rådande taksäkerhet som är utsatta av boverket. En av dessa regler är att ni ska ha en säker och fungerande takstege. Det är framförallt till för att takläggare och dylikt ska kunna arbeta och komma runt på taket. Vi hjälper er gärna med att se över er taksäkerhet.

   Är takomläggningar ROT-berättigade?

   Det finns en vanlig missuppfattning att takomläggningar inte gäller för ROT, men så länge du är en privatkund och äger fastigheten kan du ansöka om avdraget. För mera information kring ROT-avdraget så kan ni kontakta våra Takläggare eller läsa mer på Skatteverkets Hemsida.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Takläggaren hjälpte oss att renovera vår 1-plansvilla i Uppsala vid Skogsvägen. Taket hade flera takpannor som var i behov av utbyte och vi kom överens att lägga nya svarta tegelpannor. Taket blev klart under överenskommen tid och efter allt var klart så städade de upp efter sig.

   Max K, Uppsala

   Vi anlitade Takläggaren då en lägenhet i vår bostadsrättsförening var i behov av nya gipsväggar, fönster och fönsterdörrar. Deras projektledare och snickare var väldigt trevlig och höll oss uppdaterade under projektets gång. Noggranna och kunniga. Vi rekommenderar.

   Brf Fjällnäset 16, Sundbyberg

   Takläggaren är en takfirma som levererar bra priser och kvalitet. Vi anställde företaget för en takomläggning till vår villa i Vallentuna. Allt planerades väl och kom med fulla garantier. Hantverkarna var både snabba med återkoppling vid frågor och erbjöd fritt offert-besök.

   Erik G, Vallentuna

   Våra Takprojekt i Stockholm Nedanför kan ni se axplock av våra referensprojekt

   Takrenovering Flertal Villor Märsta

   Här utförde vi takrenoveringar till flertal av villor i Märsta.

   Nyläggning Tak Småhus Bålsta

   Omläggning av svarta tegelpannor och plåtdetaljer till småhus i Bålsta.

   Takomläggning av Villa Täby

   Takläggaren utförde en takomläggning med nya tegelpannor till villa i Täby.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    - Reception

    Nummer: 08-437 33 622
    Mail: offert@takläggaren.com

    Offert? Klicka här