Takläggning i Upplands-Väsby

Vi är en auktoriserad takläggningsfirma som under många år genomfört takläggningar i och runtom Upplands-Väsby. När vi genomför olika takarbeten lägger vi stor vikt vid kvaliteten, effektiviteten och säkerheten. Vi har så långt i vår karriär arbetat åt privat- och företagskunder i bland annat Sollentuna, Kragsta, Runby, Fresta och Vallentuna. Hör av dig du också för att få en kostnadsfri offert.

Takomläggning

Vi utför effektiva och kvalitativa takomläggningar till bra priser!

Takrenoveringar

Har ni märkt att taket är i behov av en takreparation? Vi kan hjälpa er återställa ert tak!

Takbyten

Har ni funderat på att byta ut taket? I så fall kan våra auktoriserade takläggare hjälpa er!

Behöver du Hjälp med Takläggning?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


Allt inom Takläggning i Upplands Väsby Takarbeten i bl.a. Fresta, Kragsta, Runby, Odenslunda & Väsby Centrum

Takarbeten av hög kvalitet i Upplands-Väsby

Vi hjälper dig med takrenoveringar, reparationer och takläggning. Det spelar ingen roll vilket material taket har: tegel, plåt, takpapp eller någonting annat. När vi genomför takarbeten är vi säkra på att: 

  • Du blir nöjd – Taket är inte färdigt förrän du är nöjd med resultatet. Det är vår garanti.
  • Det är skonsamt mot miljön – Vi arbetar löpande med att utveckla våra arbetsmetoder och hitta material som är så skonsamma mot miljön som möjligt. Du kan anlita oss med gott samvete.
  • Att vi ger rimliga priser och hög kvalitet – Tack vare effektiv projektledning och vårt hantverkskunnande får du kanonresultat snabbt, till bra priser.

Är du vår nästa nöjda kund?

Under vår verksamma tid har vi hjälpt mängder av nöjda kunder med deras tak. Vi har reparerat tak åt företagare, ökat värdet på fastigheter åt fastighetsägare, renoverat villatak åt privatpersoner och stått för underhållet åt bostadsrättsföreningar. Oavsett om du behöver hjälp med shingel, totala takbyten, sedumtak eller plåtslageri är du välkommen att höra av dig till oss.

Vi återkopplar inom 48 timmar 

Kontakta oss via formuläret nedan och boka in ett kostnadsfritt hembesök så återkopplar vi inom 48 timmar. Under hembesöket inspekterar vi ditt tak och bildar oss en uppfattning om vad som behöver göras. Vi tar oss alltid an takarbeten med stort engagemang. Därefter får du en offert att ta ställning till, helt utan kostnad.

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering


David
– Projektledare

Nummer: 08-437 33 622
Mail: offert@takläggaren.com

Dags för att Renovera Taket i Upplands Väsby? Boka ett hembesök och få svar inom 48 timmar!

Auktoriserade takmontörer

Alla våra hantverkare är utbildade och auktoriserade inom sina hantverksområden. I och med det försäkrar du dig om att du får ett bra slutresultat. Vi är seriösa och väletablerade och är glada över att vi numera ofta får nya arbeten baserat på omdömen och rekommendationer från tidigare kunder. Mot förfrågan lämnar vi gärna ut referenser från tidigare uppdragsgivare.

Trygga och säkra takarbeten i Upplands-Väsby

Vi är inte bara måna om att våra kunder ska bli nöjda med resultatet, vi lägger också stor vikt vid transparens under själva arbetsprocessen. När du anlitar oss får du en kontaktperson som finns tillgänglig och svarar på dina frågor och funderingar hela tiden då arbetet pågår.

Kontakta oss och prata takarbeten

Om ditt tak behöver underhållas eller repareras är det inget att vänta på. Hör av dig till oss innan skadorna blir större än vad de måste bli. Vi hjälper självklart till med att svara på tekniska frågor eller andra funderingar. En offert från oss är alltid kostnadsfri, och det finns inget krav på motprestation från din sida. Du kan ta ställning till offerten i lugn och ro. Om du känner att du vill gå vidare med oss sätter vi igång med arbetet efter överenskommelse.

Frågor eller funderingar? Kontakta oss!

Det är ingenting att vänta på, ta kontakt med oss redan idag och prata tak! Av oss får du en detaljerad offert helt utan kostnad eller krav på motprestation. Om du väljer att gå vidare med oss sätter vi igång med ditt tak så fort det passar dig bäst.

Vanliga frågor Vanliga frågor kring Takläggning i Stockholm

Kan plåttak rosta?

För ett par år sedan började plåttak rosta redan efter 10 år men nuförtiden finns det nya modeller som har korrosionsskydd som motverkar rost. Däremot måste detta underhållas väl då om skyddet avtar kan taket börja rosta. Vi rekommenderar att ni ser över ert plåttak regelbundet.

När är det dags att lägga om taket?

Om ni har märkt att taket har börjat läcka så absolut dags att lägga om taket. Men helst vill man utföra en takläggning redan innan detta sker. Du kan hålla utkik för skadade takpannor, mossa eller fuktfläckar på vinden.

Behöver man ha en takstege?

Om du äger en fastighet behöver du följa rådande taksäkerhet som är utsatta av boverket. En av dessa regler är att ni ska ha en säker och fungerande takstege. Det är framförallt till för att takläggare och dylikt ska kunna arbeta och komma runt på taket. Vi hjälper er gärna med att se över er taksäkerhet.

Kan vi ansöka om ROT vid takläggning?

Det finns en vanlig missuppfattning att takläggningar inte gäller för ROT, men så länge du är en privatkund och äger fastigheten kan du ansöka om avdraget. För mera information kring ROT-avdraget så kan ni kontakta våra Takläggare eller läsa mer på Skatteverkets Hemsida.

Recensioner Se vad våra kunder säger

Kombyggtak hjälpte oss att renovera vår 1-plansvilla i Uppsala vid Skogsvägen. Taket hade flera takpannor som var i behov av utbyte och vi kom överens att lägga nya svarta tegelpannor. Taket blev klart under överenskommen tid och efter allt var klart så städade de upp efter sig.

Max K, Uppsala

Vi anlitade Kombyggtak då en lägenhet i vår bostadsrättsförening var i behov av nya gipsväggar, fönster och fönsterdörrar. Deras projektledare och snickare var väldigt trevlig och höll oss uppdaterade under projektets gång. Noggranna och kunniga. Vi rekommenderar.

Brf Fjällnäset 16, Sundbyberg

Kombyggtak är en takfirma som levererar bra priser och kvalitet. Vi anställde företaget för en takomläggning till vår villa i Vallentuna. Allt planerades väl och kom med fulla garantier. Hantverkarna var både snabba med återkoppling vid frågor och erbjöd fritt offert-besök.

Erik G, Vallentuna

Våra senaste Projekt Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

Takrenovering Flertal Villor Märsta

Kombyggtak utförde takrenoveringar till flertal av villor i Märsta.

Nyläggning Tak Småhus Bålsta

Omläggning av svarta tegelpannor och plåtdetaljer till småhus i Bålsta.

Takomläggning av Villa Täby

Kombyggtak utförde en takomläggning med nya tegelpannor till villa i Täby.

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering


David
– Projektledare

Nummer: 08-437 33 622
Mail: offert@takläggaren.com

Offert? Klicka här