Takläggning i Upplands-Väsby

Vi är en auktoriserad takläggningsfirma som under många år genomfört takläggningar i och runtom Upplands-Väsby. När vi genomför olika takarbeten lägger vi stor vikt vid kvaliteten, effektiviteten och säkerheten. Vi har så långt i vår karriär arbetat åt privat- och företagskunder i bland annat Sollentuna, Kragsta, Runby, Fresta och Vallentuna. Hör av dig du också för att få en kostnadsfri offert.

Takomläggning

Vi utför effektiva och kvalitativa takomläggningar till bra priser!

Takrenoveringar

Har ni märkt att taket är i behov av en takreparation? Vi kan hjälpa er återställa ert tak!

Takbyten

Har ni funderat på att byta ut taket? I så fall kan våra auktoriserade takläggare hjälpa er!

Behöver du Hjälp med Takläggning?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Allt inom Takläggning i Upplands Väsby Takarbeten i bl.a. Fresta, Kragsta, Runby, Odenslunda & Väsby Centrum

  Takarbeten av hög kvalitet i Upplands-Väsby

  Vi hjälper dig med takrenoveringar, reparationer och takläggning. Det spelar ingen roll vilket material taket har: tegel, plåt, takpapp eller någonting annat. När vi genomför takarbeten är vi säkra på att: 

  • Du blir nöjd – Taket är inte färdigt förrän du är nöjd med resultatet. Det är vår garanti.
  • Det är skonsamt mot miljön – Vi arbetar löpande med att utveckla våra arbetsmetoder och hitta material som är så skonsamma mot miljön som möjligt. Du kan anlita oss med gott samvete.
  • Att vi ger rimliga priser och hög kvalitet – Tack vare effektiv projektledning och vårt hantverkskunnande får du kanonresultat snabbt, till bra priser.

  Är du vår nästa nöjda kund?

  Under vår verksamma tid har vi hjälpt mängder av nöjda kunder med deras tak. Vi har reparerat tak åt företagare, ökat värdet på fastigheter åt fastighetsägare, renoverat villatak åt privatpersoner och stått för underhållet åt bostadsrättsföreningar. Oavsett om du behöver hjälp med shingel, totala takbyten, sedumtak eller plåtslageri är du välkommen att höra av dig till oss.

  Vi återkopplar inom 48 timmar 

  Kontakta oss via formuläret nedan och boka in ett kostnadsfritt hembesök så återkopplar vi inom 48 timmar. Under hembesöket inspekterar vi ditt tak och bildar oss en uppfattning om vad som behöver göras. Vi tar oss alltid an takarbeten med stort engagemang. Därefter får du en offert att ta ställning till, helt utan kostnad.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   - Reception

   Nummer: 08-437 33 622
   Mail: offert@takläggaren.com

   Dags för att Renovera Taket i Upplands Väsby? Boka ett hembesök och få svar inom 48 timmar!

   Auktoriserade takmontörer

   Alla våra hantverkare är utbildade och auktoriserade inom sina hantverksområden. I och med det försäkrar du dig om att du får ett bra slutresultat. Vi är seriösa och väletablerade och är glada över att vi numera ofta får nya arbeten baserat på omdömen och rekommendationer från tidigare kunder. Mot förfrågan lämnar vi gärna ut referenser från tidigare uppdragsgivare.

   Trygga och säkra takarbeten i Upplands-Väsby

   Vi är inte bara måna om att våra kunder ska bli nöjda med resultatet, vi lägger också stor vikt vid transparens under själva arbetsprocessen. När du anlitar oss får du en kontaktperson som finns tillgänglig och svarar på dina frågor och funderingar hela tiden då arbetet pågår.

   Kontakta oss och prata takarbeten

   Om ditt tak behöver underhållas eller repareras är det inget att vänta på. Hör av dig till oss innan skadorna blir större än vad de måste bli. Vi hjälper självklart till med att svara på tekniska frågor eller andra funderingar. En offert från oss är alltid kostnadsfri, och det finns inget krav på motprestation från din sida. Du kan ta ställning till offerten i lugn och ro. Om du känner att du vill gå vidare med oss sätter vi igång med arbetet efter överenskommelse.

   Frågor eller funderingar? Kontakta oss!

   Det är ingenting att vänta på, ta kontakt med oss redan idag och prata tak! Av oss får du en detaljerad offert helt utan kostnad eller krav på motprestation. Om du väljer att gå vidare med oss sätter vi igång med ditt tak så fort det passar dig bäst.

   Vanliga frågor Läs vanliga frågor som uppkommer vid takläggning i Stockholm

   Vad kostar det att renovera taket?

   Hur mycket kostar egentligen en takrenovering? Det kan vara svårt att svara på då det spelar in flera faktorer så som takmaterial, storlek på huset och hur stor skadan är. Men om ni vill mera säkert vad det skulle kosta så rekommenderar vi att ni kontaktar oss så kan vi se över er fastighet.

   Hur ofta bör man se över taket?

   Beroende på vilket takmaterial kan det skifta hur ofta ni behöver renovera taket. Plåt och betong bör vanligtvis ses över var 30:e år medan tegel kan hålla upp till 50. Om ni istället har papp så kan det vara bra att se över det var 20:e år. Läs gärna mer om våra tjänster kring papptak här.

   Behöver man ha en takstege installerad på taket?

   Som fastighetsägare behöver du följa rådande taksäkerhet som är utsatta av boverket. En av dessa regler är att ni ska ha en säker och fungerande takstege. Det är framförallt till för att takläggare och dylikt ska kunna arbeta och komma runt på taket. Vi hjälper er gärna med att se över er taksäkerhet.

   Är takomläggningar ROT-berättigade?

   Det finns en vanlig missuppfattning att takomläggningar inte gäller för ROT, men så länge du är en privatkund och äger fastigheten kan du ansöka om avdraget. För mera information kring ROT-avdraget så kan ni kontakta våra Takläggare eller läsa mer på Skatteverkets Hemsida.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Takläggaren hjälpte oss att renovera vår 1-plansvilla i Uppsala vid Skogsvägen. Taket hade flera takpannor som var i behov av utbyte och vi kom överens att lägga nya svarta tegelpannor. Taket blev klart under överenskommen tid och efter allt var klart så städade de upp efter sig.

   Max K, Uppsala

   Vi anlitade Takläggaren då en lägenhet i vår bostadsrättsförening var i behov av nya gipsväggar, fönster och fönsterdörrar. Deras projektledare och snickare var väldigt trevlig och höll oss uppdaterade under projektets gång. Noggranna och kunniga. Vi rekommenderar.

   Brf Fjällnäset 16, Sundbyberg

   Takläggaren är en takfirma som levererar bra priser och kvalitet. Vi anställde företaget för en takomläggning till vår villa i Vallentuna. Allt planerades väl och kom med fulla garantier. Hantverkarna var både snabba med återkoppling vid frågor och erbjöd fritt offert-besök.

   Erik G, Vallentuna

   Våra Takprojekt i Stockholm Nedanför kan ni se axplock av våra referensprojekt

   Takrenovering Flertal Villor Märsta

   Här utförde vi takrenoveringar till flertal av villor i Märsta.

   Nyläggning Tak Småhus Bålsta

   Omläggning av svarta tegelpannor och plåtdetaljer till småhus i Bålsta.

   Takomläggning av Villa Täby

   Takläggaren utförde en takomläggning med nya tegelpannor till villa i Täby.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    - Reception

    Nummer: 08-437 33 622
    Mail: offert@takläggaren.com

    Offert? Klicka här