Måla Plåttak i Stockholm

Vi är takexperterna att vända sig till om du behöver hjälp med att måla plåttak. Vi säkerställer att ditt tak både är attraktivt och hållbart. Du kan vända dig till oss för att få hjälp med takmålning eller annan takentreprenad i Stockholm.

Måla Takplåt

Vi tar hand om ert plåttak!

Bandtäckning

Experter på bandtäckning.

Byta Takplåt

Att lägga plåttak på egen hand kräver både tid och kunskap.

Behöver du Hjälp med Takläggning?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Takplåtsmålning i Stockholm Våra skickliga hantverkare jobbar med fokus på kvalitet och kundnöjdhet.

  Skräddarsydda lösningar för alla typer av plåttak

  Vi hjälper dig med allt från att måla plåttak till att utföra takrenoveringar, takbyten och mindre reparationsarbeten. Vi kan alltid hitta en lösning för att återställa ditt plåttak till toppskick.

  Varför ska du måla ditt plåttak?

  Att måla om plåttak innebär inte bara en estetisk förbättring. Det bidrar också till att skydda ditt tak mot skadliga väderförhållanden och rost. Genom att applicera en förseglingsfärg förser vi ditt tak med ett extra skyddslager och förlänger dess livslängd.

  Vi jobbar åt en bred kundkrets

  Från lantbrukare till myndigheter, bostadsrättsföreningar, företag, fastighetsägare och privatpersoner – vi tar hand om alla typer av kunder över hela regionen. Vad gäller fastigheter vars tak vi kan måla inkluderar dessa exempelvis garage, villor, radhus, hyreshus, kontorsfastigheter och flerfamiljshus.

  Fördelar med ROT-avdraget

  Som privatkund kan du dra fördel av ROT-avdraget när du tar hjälp av oss för takmålning. Avdraget tillåter dig att dra av upp till 50 000 kr per år och person för hushållsnära byggtjänster. Vi hanterar allt från dokumentation till ansökningar kring ditt avdrag, vilket gör processen smidig och enkel för dig.

  En ansvarsfull totalentreprenör

  Vi arbetar ständigt med att utveckla våra arbetsmetoder för att minimera vår miljöpåverkan. Det innebär att vi tar hand om allt från början till slut, inklusive att ansöka om eventuella bygglov och ansvara för korrekt avfallshantering.

  Låt oss ge dig en gratis offert!

  Kontakta oss för att få en kostnadseffektiv lösning för att måla plåttak. Vi pratar om din projekt, och när vi vet hur dina förutsättningar och önskemål ser ut så återkopplar vi med en gratis offert.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   - Reception

   Nummer: 08-437 33 622
   Mail: offert@takläggaren.com

   Vanliga frågor Läs vanliga frågor som uppkommer vid takläggning i Stockholm

   Vad kostar det att renovera taket?

   Hur mycket kostar egentligen en takrenovering? Det kan vara svårt att svara på då det spelar in flera faktorer så som takmaterial, storlek på huset och hur stor skadan är. Men om ni vill mera säkert vad det skulle kosta så rekommenderar vi att ni kontaktar oss så kan vi se över er fastighet.

   Hur ofta bör man se över taket?

   Beroende på vilket takmaterial kan det skifta hur ofta ni behöver renovera taket. Plåt och betong bör vanligtvis ses över var 30:e år medan tegel kan hålla upp till 50. Om ni istället har papp så kan det vara bra att se över det var 20:e år. Läs gärna mer om våra tjänster kring papptak här.

   Behöver man ha en takstege installerad på taket?

   Som fastighetsägare behöver du följa rådande taksäkerhet som är utsatta av boverket. En av dessa regler är att ni ska ha en säker och fungerande takstege. Det är framförallt till för att takläggare och dylikt ska kunna arbeta och komma runt på taket. Vi hjälper er gärna med att se över er taksäkerhet.

   Är takomläggningar ROT-berättigade?

   Det finns en vanlig missuppfattning att takomläggningar inte gäller för ROT, men så länge du är en privatkund och äger fastigheten kan du ansöka om avdraget. För mera information kring ROT-avdraget så kan ni kontakta våra Takläggare eller läsa mer på Skatteverkets Hemsida.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Takläggaren hjälpte oss att renovera vår 1-plansvilla i Uppsala vid Skogsvägen. Taket hade flera takpannor som var i behov av utbyte och vi kom överens att lägga nya svarta tegelpannor. Taket blev klart under överenskommen tid och efter allt var klart så städade de upp efter sig.

   Max K, Uppsala

   Vi anlitade Takläggaren då en lägenhet i vår bostadsrättsförening var i behov av nya gipsväggar, fönster och fönsterdörrar. Deras projektledare och snickare var väldigt trevlig och höll oss uppdaterade under projektets gång. Noggranna och kunniga. Vi rekommenderar.

   Brf Fjällnäset 16, Sundbyberg

   Takläggaren är en takfirma som levererar bra priser och kvalitet. Vi anställde företaget för en takomläggning till vår villa i Vallentuna. Allt planerades väl och kom med fulla garantier. Hantverkarna var både snabba med återkoppling vid frågor och erbjöd fritt offert-besök.

   Erik G, Vallentuna

   Våra Takprojekt i Stockholm Nedanför kan ni se axplock av våra referensprojekt

   Takrenovering Flertal Villor Märsta

   Här utförde vi takrenoveringar till flertal av villor i Märsta.

   Nyläggning Tak Småhus Bålsta

   Omläggning av svarta tegelpannor och plåtdetaljer till småhus i Bålsta.

   Takomläggning av Villa Täby

   Takläggaren utförde en takomläggning med nya tegelpannor till villa i Täby.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    - Reception

    Nummer: 08-437 33 622
    Mail: offert@takläggaren.com

    Offert? Klicka här